Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι επιτυχίες στον αθλητισμό μας ενώνουν όλους - Free Sunday
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι επιτυχίες στον αθλητισμό μας ενώνουν όλους

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι επιτυχίες στον αθλητισμό μας ενώνουν όλους

Mε την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.

«Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας για την επιτυχία σας», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Θέλω να σας συγχαρώ πραγματικά, γιατί είστε άξιοι συνεχιστές μιας παράδοσης, που πηγαίνει πίσω πάνω από 30 χρόνια».

Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Νέων. «Δεν έχουμε πολλές επιτυχίες τελευταία ως χώρα. Πάντοτε, οι επιτυχίες στον αθλητισμό έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους. Και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρακτήρισε το μπάσκετ «ταυτισμένο απόλυτα με την Ελλάδα και με την αθλητική μας παράδοση» και πρόσθεσε: «Έχουμε αποδείξει μας ταιριάζει πολύ ως λαός. Εάν αναλογιστεί κανείς τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια, για το μέγεθος της Ελλάδας αλλά και για τα κονδύλια που έχουμε διαθέσιμα – όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικού αλλά και σε επίπεδο ερασιτεχνικού μπάσκετ – αντιλαμβάνεται την τρομερή επιτυχία μας».