Ο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στην Αγγλία για φορολογικούς λόγους - Free Sunday
Ο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στην Αγγλία για φορολογικούς λόγους

Ο Ρονάλντο θέλει να γυρίσει στην Αγγλία για φορολογικούς λόγους

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία, επειδή δεν θα είχε ζητήματα φοροδιαφυγής, όπως αυτό που τον ταλαιπωρεί στην Ισπανία εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την ακρόασή του από το δικαστήριο για το θέμα, σύμφωνα με το το «Cadena SER», το οποίο αποκαλύπτει την κατάθεση του.

«Στην Αγγλία, ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα, γι αυτό θέλω να πάω εκεί πίσω. Πάντα πλήρωνα τους φόρους μου. Στην Αγγλία και στην Ισπανία. Πάντα πλήρωνα», είπε ο Ρονάλντο, ο οποίος διαβεβαίωσε το δικαστήριο ότι δεν μπορεί να κρύψει τίποτε.

«Όπως ξέρετε, δεν μπορώ να κρύψω τίποτα, θα ήταν γελοίο εκ μέρους μου να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Πλήρωσα τα πάντα το 2014», ο οποίος παρέπεμψε στους συμβούλους επικαλούμενος ότι δεν καταλαβαίνει πολλά σε αυτά τα θέματα γιατί πήγε σχολείο μέχρι τα 16 και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει καλά ποδόσφαιρο.

«Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ’ αυτά πήγα σχολείο μέχρι τα 16 και το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να παίζω ποδόσφαιρο καλά. Όταν οι σύμβουλοί μου, μου λένε «Κρις είναι οκέι», τότε τους πιστεύω. Πληρώνω, θέλω να είμαι ειλικρινής και πάντα πληρώνω. Εμπιστεύομαι τους συμβούλους μου, είναι οι καλύτεροι. Τους πληρώνω καλά και κάνουν το καλύτερο, αφήνω τα πάντα στα χέρια τους», είπε.