ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για τους ομίλους του Europa League - Free Sunday
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για τους ομίλους του Europa League

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ για τους ομίλους του Europa League

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa LEague διεκδικούν απόψε, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Η ΑΕΚ

Στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» της Μπριζ, θα αναζητήσει σήμερα η ΑΕΚ το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει σχήμα 4-3-3, με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο άμυνας (ο Βράνιες προπονήθηκε χθες κανονικά και δεν είναι καθόλου απίθανο να μπει στην ενδεκάδα), τον Μπακάκη στο δεξί και τον Λόπες στο αριστερό άκρο αντίστοιχα.

Στον άξονα πιθανότατα θα υπάρξει τριάδα ανασταλτικών χαφ, με τους Σιμόες, Γιόχανσον και Γαλανόπουλο, ενώ ο Μάνταλος θα προωθηθεί στο αριστερό άκρο, ο Χριστοδουλόπουλος δεξιά και ο Κλωναρίδης σέντερ φορ.


Στο πλευρό της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκονται πάνω από 600 φίλοι της, ενώ το «Γιαν Μπρεϊντέλ», που χωρά 28.000 θεατές, θα είναι σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ κατάμεστο.

Όσον αφορά στην Μπριζ, όλα δείχνουν πως ο Ιβάν Λέκο θα επιλέξει 3-5-2 με τον Χόρβατ στο τέρμα τους Σίμονς, Μεσέλ και Ντένσβιλ στην άμυνα, τους Βάνακεν και Νακαμπά κεντρικά χαφ, τον Λιμπομπέ αριστερά, τον Παλάσιος δεξιά, τον Βόρμερ μεσοεπιθετικό και τους Βόσεν και Ντένις επιθετικό δίδυμο.

(21:45, COSMOTE Sport)

Ο ΠΑΟΚ

Tη σουηδική, Έστερσουντ, η οποία στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε την τουρκική Γαλατά Σεράι, υποδέχεται απόψε το βράδυ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στον πρώτο επίσημο αγώνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια, τον Μάτος δεξιά, τον Λέοβατς αριστερά και τους Βαρέλα – Κρέσπο στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Ο Σάχοφ και ο Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, ο Μακ αριστερά, ο Κάμπος δεξιά και Μπίσεσβαρ πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Ο Βρετανός, Γκρέαμ Πότερ, θα παρατάξει την ομάδα του με τους Κεϊτά κάτω από τα δοκάρια, τους Μουκίμπι, Βίντγκρεν, Πέτερσον και Παπαγιαννόπουλο στην άμυνα, τους Νούρι Μπατσίρου, Αϊές, Σέμα στα χαφ και τους Γκέρο και Γκόντος στην επίθεση.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη, ο μόνος Έλληνας που θα ξεκινήσει στην Τουμπα, θα είναι ο Παπαγιαννόπουλος της σουηδικής ομάδας.

(21:00, COSMOTE Sport)

Ο ΠΑΟ

Στην έδρα μας, εμείς είμαστε το φαβορί, δήλωσε χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.


Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μολέδο με τον Κουτρουμπή στα στόπερ, ο Χουλτ αριστερά και ο Ρέις ή ο Κολοβέτσιος στα δεξιά, ο Κουρμπέλης και ο Ζέκα στα χαφ, ο Λουντ αριστερά, ο Καμπέσας δεξιά, ο Άλτμαν ή ο Λουτσιάνο σε ρόλο επιτελικού και ο Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κούκο Θιγάντα θα παρατάξει την Ατλέτικ σε σύστημα 4-2-3-1 με τον Ερερίν κάτω από τα δοκάρια και σε σύστημα 4-2-3-1 τους Ντε Μάρκος δεξιά, Μπαλενθιάγα αριστερά, Λαπόρτ και Ετσέιτα στα στόπερ, ενώ οι Μπενιάτ και Βέσγκα θα είναι στα χαφ, οι Σουσαέτα, Μουνιαΐν και Γκαρσία μπροστά τους και ο Αντούριθ στην κορυφή.

Η Λεωφόρος, αναμένεται κατάμεστη.

(21.30 Cosmote Sport 2)