Ο Σαββίδης προσπαθεί να καλοπιάσει την εξέδρα της Τούμπας - Free Sunday
Ο Σαββίδης προσπαθεί να καλοπιάσει την εξέδρα της Τούμπας

Ο Σαββίδης προσπαθεί να καλοπιάσει την εξέδρα της Τούμπας

Σε προφορική συμφωνία για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, κατέληξαν χθες, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Βολφσμπουργκ, Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο Βιερίνια που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του ΠΑΟΚ, ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση να αγωνιστεί ξανά στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά από 4 χρόνια, και τώρα απομένει η συναίνεση της γερμανικής ομάδας, τις διαπραγματεύσεις με την οποία θα κάνουν οι εκπρόσωποι του παίκτη.
Η συναίνεση της Βολφσμπουργκ θεωρείται πολυ πιθανή, αφού πλέον δεν είναι απαραίτητος στους «λύκους», ενώ το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του, χωρίς ανταλλάγματα για την ομάδα.

Όπως είχε γράψει πρόσφατα, η Free Sunday, συνεργάτες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, του είχαν εισηγηθεί την επιστροφή του Βιερίνια, ως ένα άνοιγμα στην εξέδρα που είναι πολυ επιφυλακτική απέναντι του. Η δυσαρέσκεια  των φιλάθλων επιτάθηκε όταν στους πρόσφατους αγώνες στο Europa League, παρά τις νικες, η ομάδα παρατάχθηκε χωρίς κανέναν Έλληνα ποδοσφαιριστή.