Κάκιστο ματς στην Ξάνθη, «πρώτη» με βαθμό για Λαμία - Free Sunday
Κάκιστο ματς στην Ξάνθη, «πρώτη» με βαθμό για Λαμία

Κάκιστο ματς στην Ξάνθη, «πρώτη» με βαθμό για Λαμία

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται συννεφιασμένο από πλευράς θεάματος, καθώς στο εναρκτήριο παιχνίδι της Super League Ξάνθη και Λαμία ταλαιπώρησαν εαυτούς και θεατές, μένοντας σε ένα απολύτως στείρο 0-0.

Ένα κλασικό, θα μπορούσε να πει κανείς, αυγουστιάτικο ματς της Super League, με τον μοναδικό ευχαριστημένο από την αναμέτρηση να είναι βέβαια η Λαμία, η οποία στο πρώτο της παιχνίδι στη στην Super League πήρε και τον πρώτο της βαθμό και μάλιστα εκτός έδρας.

Η Λαμία ήταν και εκείνη που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 5’ με τον Ακόστα, όταν απέκρουσε ο Ζίφκοβιτς και ένα λεπτό αργότερα με τον Αναστασιάδη, όταν πρόλαβε οριακά να διώξει ο Λουσέρο. Ένα καλό ξεκίνημα στο ματς για να ακολουθήσει το… τίποτα εκατέρωθεν, με το ματς να γίνεται όλο και χειρότερο όσο περνούσε η ώρα και το μοναδικό αξιοσημείωτο να είναι η... διακοπή λόγω πτώσης του ρεύματος για περίπου πέντε λεπτά.

Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Ορφανίδης (63' Τριάδης), Καμαρά (78' Μεχία), Λουσέρο (88' Κάστρο), Μπρίτο, Γέντρισεκ

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84 Κουτρουμάνος), Πίτι (56' Μπουλούλης), Βουό (69' Τσούκαλος).