Κρίσιμος αγώνας σε βαρύ κλίμα - Free Sunday
Κρίσιμος αγώνας σε βαρύ κλίμα

Κρίσιμος αγώνας σε βαρύ κλίμα

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό σήμερα η εθνική ομάδα αν σήμερα στις 8 κερδίσει την διοργανώτρια Φινλανδία για την 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ.

Τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής Κώστας Μίσσας εμφανίζονται αισιόδοξοι πως η εθνική θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να αλλάξει το άσχημο κλίμα που επικρατεί μετά τις ήττες από τη Γαλλία και τη Σλοβενία.

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν ξέρω αν το ρεπό θα μας κάνει καλό. Το μυαλό καθάρισε, πάντως. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Το σίγουρο είναι πως, αν εξαιρέσουμε την Ισλανδία, οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ καλές. Πρέπει να εμφανιστούμε πιο αγριεμένοι. Στην άμυνα, στα ριμπάουντ….» δήκωσε ο κ.Μίσσας, ο οποίος προσέθεσε ότι η ομαδα πρσπαθεί να βγάζει τα ελεύθερα σουτ όταν δεν έχει επιλογές για κάτι άλλο.

«Έχουμε την επόμενή μας λύση, να χρησιμοποιήσουμε τα πικ εν ρολ και τα ρολ ιν», είπε ενώ διευκρίνισε ότι η δήλωσή του πως θα πει πολλά μετά το Ευρωμπάσκετ έγινε «στη ροή του λόγου» και ουσιαστικά υπονόησε ότι παρερμηνεύθηκε.

«Έχει διαφορά αυτό που λες, με τον τόνο που το λες, σε σχέση με όταν το γράφεις. Ποτέ δεν πρόκειται να μιλήσω για παίκτες, η ομάδα είναι πάνω από όλους. Όταν μια ομάδα χάνει, υπεύθυνος είναι ο προπονητής», είπε.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.