Τα 4 ερωτήματα Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο - Free Sunday
Τα 4 ερωτήματα Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο

Τα 4 ερωτήματα Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει ο μοναδικός από τους κατά καιρούς διοικητικούς ηγέτες του Παναθηναϊκού που δείχνει να ενδιαφέρεται για το μέλλον της ΠΑΕ, προβαίνοντας σε μία παρέμβαση προς γόνιμη κατεύθυνση, ζητώντας δηλαδή από τον επικεφαλής της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. 

Τόσο σε ό,τι αφορά στο παρελθόν και στο πώς φτάσαμε ως εδώ, με την ΠΑΕ δηλαδή ένα βήμα από τη χρεοκοπία, όσο και σε ό,τι αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα ερωτήματα που απευθύνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω instagram στον Γιάννη Αλαφούζο είναι τα εξής:

«Κ. Αλαφούζο, είμαι από τους λίγους που πιστεύουν ότι πολεμήσατε για το καλό του Παναθηναϊκού με όλες σας τις δυνάμεις σε δύσκολες για τον σύλλογο στιγμές και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό.

Όμως οφείλετε να ενημερώσετε τον κόσμο για κάποια πράγματα:

  1. ποιος και πως εκτόξευσε το χρέος στα δυσθεώρητα ύψη που είναι σήμερα
  2. ποιοι σας πολέμησαν εκ των έσω
  3. γιατί δεν βρήκε ανταπόκριση η πρόταση μου σε εσάς
  4. τι μέλλει γενέσθαι με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος;».

Το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

 

Κ.Αλαφουζο, ειμαι απο τους λιγους που πιστευουν οτι πολεμησατε για το καλο του Παναθηναικου με ολες σας τις δυναμεις σε δυσκολες για την συλλογο στιγμες και δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο ...ομως οφειλετε να ενημερωσετε τον κοσμο για καποια πραγματα: α) ποιος και πως εκτοξευσε το χρεος στα δυσθεωρατα υψη που ειναι σημερα β) ποιοι σας πολεμησαν εκ των εσω γ) γιατι δεν βρηκε ανταποκριση η προταση μου σε εσας δ) τι μελλει γεννεσθαι με τον μεγαλυτερο συλλογο της Ελλαδος ;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις