Βρετανική απόβαση στη Μαδρίτη για τον αγώνα Ρέάλ -Τότεναμ - Free Sunday
Βρετανική απόβαση στη Μαδρίτη για τον αγώνα Ρέάλ -Τότεναμ
Οι δύο προπονητές, Μαουρίσιο Ποκετίνο αριστερά και Ζινεντιν Ζιντάν δεξιά

Βρετανική απόβαση στη Μαδρίτη για τον αγώνα Ρέάλ -Τότεναμ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχει πάρει η ισπανική αστυνομία καθώς εκατοντάδεες οπαδοί της Τότεναμ έχουν φτάσει στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, τον αγώνα της Ρεάλ εναντίον της Τότεναμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του champions' league.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους, με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

«Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό, πολύ δυνατό. Για αυτό θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ μίας ισπανικής και μιας αγγλικής ομάδας. Θα δούμε τι θα γίνει. Όπως έχω ξαναπεί, θα είναι ένας “μικρός τελικός”, εμείς θέλουμε έναν καλό αγώνα και να αποδείξουμε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο.» δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν ενώ ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, δήλωσε ότι ο αγώνας θα είναι μία ευκαιρία για την ομάδα του να αποδείξει ότι αποτελεί «ευρωπαϊκή δύναμη.»

Στο Μάντσεστερ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους «Πολίτες», μετά τη συντριβή της Στόουκ Σίτι.

«Αν σκεφτούμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα την Νάπολι θα είμαστε ‘’χαζοί’’. Η Νάπολι μπορεί να σε “σκοτώσει” με τον τρόπο που αγωνίζεται γιατί πιέζει ψηλά και αυτό θα κάνει.» προειδοποίησε.

Στο Μονακό, η Μπεσίκτας ελπίζει να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της στον όμιλο.

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στον πέμπτο όμιλο, όπου Λίβερπουλ, Σπάρτακ Μόσχας και Σεβίλλη δίνουν μάχη για την πρώτη θέση.