Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ, «σφιχτό» ματς μεταξύ «δικεφάλων» - Free Sunday
Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ, «σφιχτό» ματς μεταξύ «δικεφάλων»

Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ, «σφιχτό» ματς μεταξύ «δικεφάλων»

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (05/11) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Premier League, της Superleague, της Ligue 1, της Serie A και της Eredivisie.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπλε» μπορεί να ξεκίνησαν δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζουν σημάδια αστάθειας, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Βρίσκονται πλέον στο -9 από τη Μάντσεστερ Σίτι και την κορυφή της Premier League και βάσει όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής δύσκολα θα μπορέσουν να ανακάμψουν, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο. Το συγκρότημα του Μουρίνιο, από την πλευρά του, είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας στο -5 από τη συμπολίτισσα Σίτι, μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια του, έχοντας κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε πέντε περιπτώσεις, και αν θέλει να διατηρηθεί στο κυνήγι του τίτλου, οφείλει να παίρνει βαθμούς και στα ντέρμπι, όπως το σημερινό. Πιστεύουμε πως η Γιουνάιτεντ έχει την κλάση και τον χαρακτήρα να φύγει νικήτρια, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το 2 DNB σε απόδοση 2.15.

Αναμένονται λίγα γκολ στο ντέρμπι

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, όντας στο -1 από την κορυφή, μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του ΑΕΚ - Μίλαν), ενώ σκόραρε και δέχτηκε γκολ στο ίδιο παιχνίδι μόλις σε ένα εξ αυτών. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, βρίσκεται μια θέση παρακάτω, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο, μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, με το αμφίσκορο να επιβεβαιώνεται επίσης μόλις μία φορά. «Βλέπουμε» ένα σφιχτό ματς, όπου θα υπερισχύσουν το πάθος και η δύναμη, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 1.80.

Περνάμε στην ιταλική Serie A και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Κάλιαρι και Βερόνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς, όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, μετρούν μία νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο δικαιολογούνται αρκετά, μια και το πρόγραμμα που προηγήθηκε ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο. Η Βερόνα, από την πλευρά της, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς, προέρχεται από τρεις σερί ήττες έχοντας δεχτεί οκτώ (!) τέρματα, ενώ μακριά από το «σπίτι» της η απόδοσή της πέφτει ακόμη περισσότερο. Αν η Κάλιαρι θέλει να μείνει μακριά από περιπέτειες παραμονής, ματς όπως το σημερινό οφείλει να τα κερδίζει κι εμείς πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.88.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Eredivisie και της Ligue 1. Συγκεκριμένα, από την Eredivisie θα κρατήσουμε τον άσο στο παιχνίδι Φίτεσε - Τσβόλε σε απόδοση 1.90, ενώ από τη Ligue 1 θα πάμε με το 1Χ στο παιχνίδι Σεντ Ετιέν - Λυών σε απόδοση 1.95.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

05/11

15:30 Φίτεσε - Τσβόλε -> 1 @1.90

16:00 Κάλιαρι - Βερόνα -> 1 @1.88

18:30 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. -> 2 (DNB) @2.15

19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ -> No Goal @1.80

22:00 Σεντ Ετιέν - Λυών -> 1X @1.95

Κ2

Goal Tips

*Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (05/11, 14:00): Η Κρίσταλ Πάλας παρουσιάζει σοβαρά κενά στα μετόπισθεν, δέχεται με ευκολία το γκολ κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Over 2.5 να έχει επαληθευτεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της. Δύσκολα θα αλλάξει πρόσωπο κόντρα στην Τότεναμ, έτσι επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

*Νις - Ντιζόν (05/11, 16:00): Από 6/7 Over 2.5 προέρχεται η Νις, η οποία σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς και κόντρα στην Ντιζόν, έτσι κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

*Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ (05/11, 16:15): Από 5/6 Over 2.5 προέρχεται η Σίτι, ενώ πολλά γκολ σημειώνονται και στα παιχνίδια της Άρσεναλ, με το ίδιο σημείο να έχει επαληθευτεί στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια των «κανονιέρηδων». Θα πάμε με τον ρυθμό των δύο ομάδων, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.40.

*Βόλφσμπουργκ - Χέρτα (05/11, 19:00): Οι «λύκοι» οδηγούν σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους σε αργό τέμπο με λίγες ευκαιρίες. Το Under 2.5 έχει επαληθευτεί στα 7/9 τελευταία παιχνίδια τους, προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα το «τιμήσουμε».

Seri Tips

*Ίντερ - Τορίνο (05/11, 13:30): Η Ίντερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Τορίνο είναι και πάλι το φαβορί. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα αποτελέσει το πρώτο μας seri tip.

*Μίντλεσμπρο - Σάντερλαντ (05/11, 14:15): Η Σάντερλαντ αποτελεί ένα από τα σκληρά «καρύδια» της κατηγορίας, προέρχεται από τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και το σενάριο του να μοιραστεί και πάλι βαθμούς και εντυπώσεις φαντάζει αρκετά πιθανό. Θα κρατήσουμε το Χ σε απόδοση 3.75.

*Έβερτον - Γουότφορντ (05/11, 18:30): Η Έβερτον βρίσκεται στα χειρότερά της, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και η Γουότφορντ είναι σε θέση να αποδράσει με το «διπλό», το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 3.60. Αξίζει το ρίσκο της επιλογής του.

Head 2 Head

*Αντβέρπ - Σαρλερουά (05/11, 15:30): Σε οκτώ αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο η Αντβέρπ έχει καταφέρει να κερδίσει έξι φορές, ένα ματς έληξε ισόπαλο και ένα κατέληξε στη Σαρλερουά. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.70 και θα τον κρατήσουμε.

*Τέμπερλεϊ - Ντεφένσα Χουστίθια (05/11, 16:05): Τρεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την Ντεφένσα να έχει αποδράσει με το διπλό σε όλες τις περιπτώσεις. Στο σημερινό παιχνίδι η νίκη των φιλοξενουμένων προσφέρεται στο 2.02 και θα την «τιμήσουμε».

*Σασουόλο - Μίλαν (05/11, 21:45): Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τη Σασουόλο να έχει επικρατήσει σε τρεις περιπτώσεις. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 3.40 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο βάσει παράδοσης.