Αδιάφορος στο Λίβερπουλ, ζεστός για Πειραιά - Free Sunday
Αδιάφορος στο Λίβερπουλ, ζεστός για Πειραιά

Αδιάφορος στο Λίβερπουλ, ζεστός για Πειραιά

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό 5,5 χρόνια μετά την μετεγγραφή στην Έβερτον, εξαιτίας των κακών σχέσεων που έχει ο βέλγος ποδοσφαιριστής με την αγγλική ομάδα, όπου εφέτος έχει πολύ μικρή συμμετοχή.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Ντέιβιντ Ανσγουορθ που ανέλαβε μετά από την αποχώρηση του Κούμαν τον έδιωξε από την προπόνηση λόγω αδιαφορίας και τον απέκλεισε από την αποστολή του κυριακάτικου ματς με τη Γουότφορντ και ο παίκτης ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα social media, σχόλιο με το οποίο ευχαριστεί όσους έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και τονίζοντας ότι περνά δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Μιραλάς, ο οποίος έχει πει δημόσια ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να περιμένει να πάρει η Εβερτον καινούργιο προπονητή και να προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Το 2012, η Εβερτον τον αγόρασε 7,5 εκατ. από τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2017 ζήτησε 15 για να συναινέσει στην επιστροφή του. Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να προτείνει δανεισμό ως το καλοκαίρι του 2018 με δυνατότητα μετεγγραφής τότε.

Οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως.