Επιλογές από Ιταλία και Ισπανία - Free Sunday
Επιλογές από Ιταλία και Ισπανία

Επιλογές από Ιταλία και Ισπανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχηματικά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απουσία δράσης στα «μεγάλα» πρωταθλήματα, καθώς αυτά έχουν διακοπεί από τη στιγμή που διεξάγονται αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δεν μπορούμε να ασχοληθούμε, μια και την ώρα που γράφεται το κείμενο δεν έχουν ολοκληρωθεί καν τα πρώτα παιχνίδια. Ωστόσο, οι αγώνες για τις «μικρές» κατηγορίες σε Ισπανία και Ιταλία, οι οποίοι διεξάγονται κανονικά, μας προσφέρουν μια διέξοδο.

Κερδίζει η Κάρπι

Θα ξεκινήσουμε από τη γειτονική Ιταλία και την αναμέτρηση Κάρπι - Μπρέσια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Άσκολι και αν πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα έχουν την ευκαιρία να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Αντιμετωπίζουν μία ομάδα η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο γήπεδό της με 1-2 από τη Βενέτσια, και της οποίας έχουν πάρει τον «αέρα», καθώς στα έξι πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στην Κάρπι και την Μπρέσια η πρώτη παρέμεινε αήττητη, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θα πάμε με την έδρα και την «προϊστορία» και θα επιλέξουμε τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Κρεμονέζε - Παλέρμο, επίσης στο πλαίσιο της Β΄ Ιταλίας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν, φιγουράροντας στην 3η και στη 2η θέση αντίστοιχα, με μόλις έναν βαθμό να τις χωρίζει. Οι γηπεδούχοι σε έξι ματς μπροστά στο κοινό τους μετρούν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ η Παλέρμο μακριά από τη «βάση» της παραμένει αήττητη σε έξι παιχνίδια φέτος, με πέντε ισοπαλίες! Τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει το ματς και τις περιμένουμε ιδιαίτερα προσεκτικές, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα. Δεν θα ασχοληθούμε με τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο το ενδεχόμενο το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί ισόπαλο φαντάζει μία αρκετά αξιόλογη επιλογή. Χ ημίχρονο, επομένως, η πρότασή μας, σε απόδοση 2.00.

Νίκη για Λούγκο

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία, με το πρώτο ματς που μπαίνει στο «ραντάρ» να είναι το Λούγκο - Νουμάνθια. Αμφότερες φιγουράρουν στα υψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να έχουν έναν πόντο περισσότερο από τους σημερινούς φιλοξενούμενους. Η Λούγκο εντός έδρας είναι αποτελεσματική και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της πανηγύρισε ισάριθμα «τρίποντα», ενώ στα τρία τελευταία κατόρθωσε να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη. Η Νουμάνθια, η οποία μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη φέτος (0-4-2), δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά αξίζει να πάρουμε το μικρό ρίσκο και να επιλέξουμε τον άσο, τον οποίο βρίσκουμε στη διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση του 2.30.

Πάμε και στο τελευταίο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει και το οποίο είναι το Ταραγόνα - Οβιέδο. Οι μεν γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα διαδοχικά No Goal (να μη σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες τουλάχιστον) σε επίπεδο πρωταθλήματος και υποδέχονται την Οβιέδο, η οποία έχει επιβεβαιώσει το No Goal στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στο πλαίσιο της Σεγούντα Ντιβισιόν. Περιμένουμε να γίνει ένα ιδιαίτερα «κλειστό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είναι απίθανο να κριθεί στις λεπτομέρειες και θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.93.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr σε συνεργασία με τη Free Sunday για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και μεσοβδόμαδα, τις ημέρες με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

12/11

16:00 Κάρπι - Μπρέσια 1 @ 2.05

16:00 Κρεμονέζε - Παλέρμο Χ ημίχρ. @ 2.00

17:00 Ταραγόνα - Οβιέδο No Goal @ 1.83

19:00 Λούγκο - Νουμάνθια 1 @ 2.30

Κ2

Goal Tips

*Ελλάδα - Κροατία (12/11, 21:45): Το No Goal σε συνδυασμό με το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τρία πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Κροατίας. Η Ελλάδα, από την πλευρά της, μετρά τέσσερα Under στα έξι τελευταία παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

*Μπάρι - Πεσκάρα (12/11, 21:30): Το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και στα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπάρι για το πρωτάθλημα της Β΄ Ιταλίας. Για την ίδια διοργάνωση, η Πεσκάρα προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Over.

*Ταραγόνα - Ρεάλ Οβιέδο (12/11, 17:00): Από τέσσερα διαδοχικά No Goal προέρχεται η Ταραγόνα σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ η Ρεάλ Οβιέδο, από την πλευρά της, μετρά τρία No Goal στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της για τη Β΄ Ισπανίας.

*Λούγκο - Νουμάνθια (12/11, 19:00): Αποτελεσματική εντός έδρας η Λούγκο, στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα της Β΄ Ισπανίας δεν έχει δεχτεί γκολ, μετρώντας παράλληλα ισάριθμες νίκες.

*Σπόρτινγκ Χιχόν - Ρεάλ Βαγιαδολίδ (12/11, 21:30): Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα τελευταία ματς της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στο πρωτάθλημα. Στα 3/4, μάλιστα, το Over συνδυάστηκε με το Goal/Goal.

K3

Seri Tips

*Γρανάδα - Σεβίλλη Β (12/11, 13:00): Σε καθόλου καλή κατάσταση η Σεβίλλη Β, στα 13 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας έξι ήττες και επτά ισοπαλίες.

*Ελβετία - Β. Ιρλανδία (12/11, 19:00): Η Ελβετία έχει σημειώσει έξι νίκες στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Υποδέχεται τη Β. Ιρλανδία στον αγώνα ρεβάνς για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018.

*Παναχαϊκή - Εργοτέλης (12/11, 15:00): Δύο νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ, μετρά η Παναχαϊκή μετά από ισάριθμες αγωνιστικές στη Football League. Υποδέχεται τον Εργοτέλη, ο οποίος έρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες.

*Άρης - Καλλιθέα (12/11, 15:00): Ο Άρης έχει κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Football League, με απολογισμό τερμάτων 6-0. Αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί την Καλλιθέα, η οποία μετρά μία ισοπαλία και μία ήττα, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη.

*Κρεμονέζε - Παλέρμο (12/11, 16:00): Αήττητη η Κρεμονέζε στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Υποδέχεται την Παλέρμο, η οποία στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της παραμένει αήττητη, έχοντας όμως πέντε ισοπαλίες.

K4

Head 2 Head

*Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου (12/11, 15:00): Ο Απόλλωνας είναι αήττητος στα 11 τελευταία παιχνίδια του με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με απολογισμό επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις Σέρρες για την 3η αγωνιστική της Football League.

*Κάρπι - Μπρέσια (12/11, 16:00): Η Κάρπι είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο την Μπρέσια, ανεξαρτήτως έδρας, μετρώντας τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (12/11), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β΄ Ιταλίας.

*Τσεζένα - Σαλερνιτάνα (12/11, 16:00): Σε σύνολο 11 αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, δέκα για τη Β΄ Ιταλίας και έναν για το πρωτάθλημα, έχει εμφανιστεί έξι φορές το σημείο της ισοπαλίας. Στα υπόλοιπα πέντε ματς, δύο φορές κέρδισε η Τσεζένα και τρεις η Σαλερνιτάνα.

*Σάο Πάολο - Βάσκο Ντα Γκάμα (12/11, 21:00): Η Σάο Πάολο είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στη Βάσκο Ντα Γκάμα, με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή (12/11) στο Ρίο ντε Τζανέιρο για την 34η αγωνιστική της Α΄ Βραζιλίας.