Απειλή αποκλεισμού από την Ευρώπη για τη Μίλαν - Free Sunday
Απειλή αποκλεισμού από την Ευρώπη για τη Μίλαν
Η κερκίδα των οπαδών της Μίλαν στον πρόσφατο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ στην Αθήνα

Απειλή αποκλεισμού από την Ευρώπη για τη Μίλαν

Μη πειστικές θεωρήθηκαν, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, οι εξηγήσεις που έδωσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, ο, διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε, αναφορικά τόσο με τη μεταβίβαση της ομάδας το 2016, από την Fininvest του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην κινεζική Sport Investment Lux αντί 740 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times», ο πρόεδρος της συγκεκριμένης εταιρείας Γιονχονγκ Λι, δεν είναι διάσημος επιχειρηματίας στη χώρα του, δεν έχει τόσο πολλά χρήματα και η μεταλλευτική εταιρεία που ισχυρίζεται πως έχει, δεν είναι στο όνομά του.

Στην UEFA είχε χτυπήσει συναγερμός, όταν το περασμένο καλοκαίρι η Μίλαν, ξόδεψε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας με αποτέλεσμα να ζητηθούν εξηγήσεις για το κατά πόσο έγιναν με βάση το «Fair Play».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πειθαρχική επιτροπή θα μπορούσε να αποφασίσει ακόμη και ον αποκλεισμό της Μίλαν από τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του Europa League με την ιταλική ομάδα.