Βγάζει αντίδραση η Μπιλμπάο - Free Sunday
Βγάζει αντίδραση η Μπιλμπάο

Βγάζει αντίδραση η Μπιλμπάο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή Κυριακή (26/11) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Premier League, της Superleague, της La Liga, της Bundesliga και της Eredivisie.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ισπανική La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μπιλμπάο. Η ομάδα της Γαλικίας απογοητεύει πλήρως με την παρουσία της μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεται στη 16η θέση με 11 βαθμούς όντας μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η εικόνα της δεν βελτιώνεται ούτε όταν αγωνίζεται στο “σπίτι” της, εκεί όπου φέτος μετράει δυο νίκες και τέσσερις ήττες. Η Μπιλμπάο από την πλευρά της επίσης απογοητεύει με τις εμφανίσεις της, καθώς μετά το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς όντας στο +5 από τα “κόκκινα”. Έχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και οφείλει να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Πιστεύουμε πως οι Βάσκοι έχουν την κλάση και την ποιότητα για να πάρουν ένα υπερπολύτιμο διπλό κόντρα στη Λα Κορούνια, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το 2DNB σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στο Ρότερνταμ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας από την ολλανδική Eredivisie και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σπάρτα Ρότερνταμ και Ουτρέχτη. Η Σπάρτα μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βελτιώσει άρδην την εικόνα της, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία. Η αλλαγή της οφείλεται κυρίως στην παραγωγικότητα της γραμμής κρούσης της, μιας και αμυντικά συνεχίζει να παρουσιάζει κενά. Η Ουτρέχτη από την άλλη είναι στην 5η θέση με 20 βαθμούς, βρίσκεται μόλις στο -5 από το δεύτερο, Άγιαξ, με την επιθετική της γραμμή να είναι αυτή που την κρατάει “όρθια” στις περισσότερες των περιπτώσεων. Προέρχεται από έξι σερί Over 2,5 και το σενάριο του να δούμε και πάλι ένα “ανοιχτό” ματς με γκολ εκατέρωθεν φαντάζει πολύ πιθανό. Κρατάμε λοιπόν το Over 2,5 σε απόδοση 1.75.

Περνάμε στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και την κόντρα της Μπέρνλι με την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην 7η θέση ισοβαθμώντας με τη σημερινή τους αντίπαλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προέρχονται από τρεις συνεχόμενες “καθαρές” νίκες κόντρα σε Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον και Σουόνσι. Οι “κανονιέρηδες” από την πλευρά τους είναι ανεβασμένοι μετρώντας τρεις νίκες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ακόμη δεν μας έχουν πείσει πως μπορούν να βρεθούν εντός της πρώτης τετράδας, μιας και οι ομάδες που προπορεύονται παρουσιάζονται πολύ καλύτερες. Κόντρα στην Μπέρνλι έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή και το πιο πιθανό σενάριο είναι να συναντήσουν πολλές δυσκολίες. “Βλέπουμε” ένα κλειστό ματς όπου θα κυριαρχήσουν το πάθος και η δύναμη παρά το θέαμα, έτσι θα κρατήσουμε το No Goal σε απόδοση 2.00.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες από το πρωταθλήματα της Superleague και της Bundesliga. Συγκεκριμένα, από τη Superleague θα κρατήσουμε τον άσσο στο παιχνίδι Παναιτωλικός - Λάρισα σε απόδοση 1.90, ενώ από την Bundesliga θα πάμε με το Goal/Goal στο παιχνίδι Κολωνία - Χέρτα σε απόδοση 1.95.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

26/11

13:00 1684 Λα Κορούνια - Μπιλμπάο -> 2 (DNB) @2.00

15:30 1713 Σπάρτα Ροτ. - Ουτρέχτη -> Over 2.5 @1.75

16:00 1719 Μπέρνλι - Άρσεναλ -> No Goal @2.00

17:15 1749 Παναιτωλικός - Λάρισα -> 1 @1.90

19:00 1765 Κολωνία - Χέρτα -> Goal/Goal @1.95

Goal Tips

* Νις – Λυών (29/11, 16:00): Από πέντε σερί No Goal προέρχεται η Λυών, ενώ το ίδιο σημείο επαληθεύτηκε και στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Νις. Δεν έχουμε λόγο να κοντράρουμε την εικόνα των δυο ομάδων, έτσι θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 2.50.

* Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ (29/11, 18:00): Το Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων και δεν περιμένουμε αλλαγή εικόνας στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Το να σημειωθούν δύο ή λιγότερα τέρματα προσφέρεται σε απόδοση 2.25 και θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή μας στην κατηγορία Goal Tips.

* Μίλαν – Τορίνο (29/11, 16:00): Το σύνολο τερμάτων 2-3 έχει επαληθευτεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Μίλαν και στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Τορίνο. Στη μεταξύ τους κόντρα το 2-3 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα το κρατήσουμε.

* Ουντινέζε – Νάπολι (29/11, 16:00): Τρία ή περισσότερα τέρματα σημειώθηκαν στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της Ουντινέζε και στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Νάπολι. Θα εμπιστευτούμε το ρυθμό των δυο ομάδων και θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.50.

Σερί Tips

* Νότιγχαμ Φόρεστ – Κάρντιφ (29/11, 15:00): Από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες προέρχεται η Νότιγχαμ και κόντρα στην Κάρντιφ θα προσπαθήσει να επεκτείνει το εξαιρετικό σερί της. Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.70 και θα τον κρατήσουμε.

* Τζένοα – Ρόμα (29/11, 16:00): Η Ρόμα προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στην Τζένοα περιμένουμε ακόμη μια καλή εμφάνιση. Έτσι, θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.70.

* Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν (29/11, 22:00): Η Παρί μοιάζει ασταμάτητη φέτος, μετράει εννιά νίκες και μια ισοπαλία στα 10 τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στη Μονακό έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα επιλέξουμε λοιπόν το διπλό σε απόδοση 1.60.

Head 2 Head

* Νόρτζελαντ – Χόρσενς (29/11, 13:00): Το πάνω χέρι δείχνει να έχει η Νόρτζελαντ στις αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Χόρσενς στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά από 14 αναμετρήσεις το επί μέρους ρεκόρ είναι 9-3-2. Θα πάμε με τον άσσο λοιπόν σε απόδοση 1.75.

* Εξελσιόρ – Αϊντχόφεν (29/11, 15:30): Η Αϊντόφεν συνηθίζει να περνάει νικηφόρα από την έδρα της Εξελσιόρ, καθώς σε μια σειρά οκτώ αγώνων το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 0-1-7. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.40 και θα το επιλέξουμε.

* Κρουζέιρο – Βάσκο Ντα Γκάμα (29/11, 21:00): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 13 αγώνων το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 9-3-1. Ο άσσος αυτή τη φορά δίνεται σε απόδοση 1.60 και θα τον κρατήσουμε.