Νίκη με χαμηλό σκορ για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι - Free Sunday
Νίκη με χαμηλό σκορ για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Νίκη με χαμηλό σκορ για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

 

 

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (10/12) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της Premier League, της Serie A, της Bundesliga και της Superlig.

 

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Super League. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, παρουσιάζει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέχρι στιγμής στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια του και καλείται να βρει άμεσα αγωνιστική σταθερότητα, αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους ή και να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με κόσμο, κάτι που αναμένεται να του δώσει μεγάλη ώθηση, ασκώντας παράλληλα πίεση στον αντίπαλο. Τα κακά νέα βέβαια είναι πως θα αγωνιστεί με ορισμένες σημαντικές απουσίες, έτσι δεν αποκλείεται να δυσκολευτεί κόντρα στο σκληροτράχηλο Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία. Θεωρούμε πως οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν το παιχνίδι με ένα χαμηλό σκορ, έτσι θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.90.

Επιστρέφει στις νίκες η Άρσεναλ

Συνεχίζουμε με Premier League και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Άρσεναλ. Οι «άγιοι» πραγματοποιούν μια μετριότατη πορεία μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στην 11η θέση με 17 βαθμούς, όντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και οφείλουν να βρουν τα πατήματά τους, αν θέλουν να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες που αφορούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, είναι στην 5η θέση με 28 βαθμούς, όντας στο -1 από την τετράδα και τα εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από τη «βαριά» εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κόντρα στη μετριότατη Σαουθάμπτον έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πριν από την ήττα στο ντέρμπι η ομάδα μετρούσε τρεις σερί νίκες κόντρα σε Τότεναμ, Μπέρνλι και Χάντερσφιλντ, παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και πιστεύουμε πως θα καταφέρει να φύγει νικήτρια σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.00.

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Serie A και την αναμέτρηση Σπαλ - Βερόνα. Ντέρμπι με φόντο την παραμονή είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Σπαλ να είναι στη 18η θέση με 10 βαθμούς και τη Βερόνα στην 9η με έναν βαθμό λιγότερο. Αμφότερες έχουν παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο μέχρι στιγμής, με τη διαφορά ότι η Βερόνα δείχνει να πατάει καλύτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς «απέδρασε» με το διπλό από την έδρα της Σασουόλο με 0-2, ενώ κατάφερε να πάρει και την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην Κιέβο. Η Σπαλ μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις σερί ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και πιστεύουμε πως ούτε σήμερα θα γευτεί τη χαρά της νίκης. Έτσι, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Bundesliga και της Superlig. Συγκεκριμένα, από την Bundesliga θα κρατήσουμε το Over 2.5 στο παιχνίδι Κολωνία - Φράιμπουργκ σε απόδοση 2.00, ενώ από τη Superlig θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Οσμάνλισπορ - Αλάνιασπορ σε απόδοση 2.10

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/12

13:00 Οσμάνλισπορ - Αλάνιασπορ -> 1 @2.10

14:00 Σαουθάμπτον - Άρσεναλ  -> 2 @2.00

14:30 Κολωνία - Φράιμπουργκ -> Over 2.5 @2.00

16:00 Σπαλ - Βερόνα -> X2 @1.85

19:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός -> 1 & Under 4.5 @1.90

Goal Tips

Αμιάν - Λυών (10/12, 16:15): Οι γηπεδούχοι έχουν «χτίσει» μια αρκετά σκληροτράχηλη εικόνα μέχρι στιγμής, καθώς σκοράρουν και δέχονται γκολ με δυσκολία. Τα παιχνίδια τους συνήθως είναι πολύ ισορροπημένα, με το σύνολο 2-3 γκολ να έχει επαληθευτεί στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Θα το επιλέξουμε και σήμερα σε απόδοση 2.12.

Λίβερπουλ - Έβερτον (10/12, 16:15): Αμφότερες αρέσκονται σε παιχνίδια με υψηλά σκορ, ενώ προέρχονται από 10/11 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θα κρατήσουμε και σήμερα το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Ανόβερο - Χόφενχαϊμ (10/12, 16:30): Αμφότερες οι ομάδες μετρούν τέσσερα Over 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και στη μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου και ταχύτητας. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.75 και θα το «τιμήσουμε».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι (10/12, 18:30): Οι δυο ομάδες μοιάζουν να είναι αρκετά ισορροπημένες και ιδίως η Σίτι. Το σύνολο 2-3 γκολ έχει εμφανιστεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια των «πολιτών» και είναι πολύ πιθανό να επαληθευτεί και σήμερα. Θα το κρατήσουμε σε απόδοση 2.02.

Seri Tips

Κιέβο - Ρόμα (10/12, 13:30): Η Ρόμα μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στην Κιέβο έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα το κρατήσουμε.

Ναντ - Νις (10/12, 18:00): Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είναι το ίδιο καλοί σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο τον τελευταίο μήνα δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Η Ναντ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο είναι σε θέση να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους. Επιλέγουμε το διπλό με αρκετή δόση ρίσκου σε απόδοση 3.75.

Άουγκσμπουργκ - Χέρτα (10/12, 19:00): Η Χέρτα βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν και αυτό φροντίζει να το επιβεβαιώνει συνεχώς. Μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και το σενάριο του να ηττηθεί και σήμερα φαντάζει αρκετά πιθανό. Εδώ θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.93.

 

Head 2 Head

Ρόντα - Γκρόνινγκεν (10/12, 13:30): Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 22 φορές, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 14-4-4. Οι γηπεδούχοι έχουν σταθερά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.95.

Σασουόλο - Κροτόνε (10/12, 19:00): Οι δυο μονομάχοι μπορεί να μην έχουν μακρά προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο η Σασουόλο δείχνει να αποκτά πελατειακές σχέσεις με την Κροτόνε. Σε μια σειρά πέντε αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετρά ισάριθμες νίκες, ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.75 και δεν γίνεται να τον αγνοήσουμε.

Μαρσέιγ - Σεντ Ετιέν (10/12, 22:00): Πελατειακές σχέσεις έχει «χτίσει» και η Μαρσέιγ υποδεχόμενη τη Σεντ Ετιέν, καθώς σε μια σειρά 16 αναμετρήσεων μετράει 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πιστεύουμε πως σήμερα θα επεκτείνει το σερί της, έτσι θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.55.