Παίρνει το «clasico» η Ρεάλ - Free Sunday
Παίρνει το «clasico» η Ρεάλ

Παίρνει το «clasico» η Ρεάλ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι κι αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες μάχες από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, με το βλέμμα μας να επικεντρώνεται στα παιχνίδια του Σαββάτου, μια και παραμονή Χριστουγέννων τα περισσότερα πρωταθλήματα θα βρίσκονται σε διακοπή. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με σημεία από την Premier League, τη La Liga, τη Serie A και την Eredivisie.

«Οφείλει» να πάρει το ντέρμπι η Ρεάλ Μαδρίτης

Θα ξεκινήσουμε από το πρώτο χρονικά και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του τριημέρου, το οποίο δεν είναι άλλο από το «el clasico» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Η «βασίλισσα» απογοητεύει με την εν γένει παρουσία της σε επίπεδο πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 16 πρώτων αγωνιστικών (η ίδια έχει δώσει 15 ματς) βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους, όντας ήδη στο -11 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Προέρχεται από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και πλέον οφείλει να σοβαρευτεί και εντός των συνόρων, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της φετινής La Liga. Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, είναι και πάλι σταθερή τόσο σε Ισπανία όσο και σε Ευρώπη, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς και ρεκόρ 13-3-0 και αν καταφέρει να πάρει οτιδήποτε θετικό και από το σημερινό ματς, τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πως η Ρεάλ θα βγάλει πείσμα και αντίδραση και δεν θα επιτρέψει στους «μπλαουγκράνα» να ανοίξουν ή να διατηρήσουν την υπάρχουσα διαφορά, έτσι επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 2.12.

Με το αμφίσκορο στο «Goodison Park»

Συνεχίζουμε με Premier League και την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Έβερτον και Τσέλσι. Τα «ζαχαρωτά» μπορεί να ξεκίνησαν κάκιστα τις φετινές τους υποχρεώσεις, δείχνοντας πως θα παλέψουν για την παραμονή τους, ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχουν παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, δείχνοντας τη δυναμική τους. Μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχουν σκαρφαλώσει στην 9η θέση και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και κόντρα στην Τσέλσι θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε θέση να καταφέρουν. Οι «μπλε», από την πλευρά τους, είναι στην 3η θέση με 38 βαθμούς, όντας ήδη στο -14 από τη Σίτι, παρουσιάζουν πολλά σημάδια αστάθειας και ιδίως στην άμυνα, καθώς δέχονται τουλάχιστον ένα τέρμα στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, και το μόνο σίγουρο είναι πως η αποστολή τους κόντρα στην Έβερτον είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Πιστεύουμε πως αμφότερες οι ομάδες θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο σημερινό ματς, έτσι θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.97.

Περνάμε στην ιταλική Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τζένοα και Μπενεβέντο. Και οι δύο ομάδες διανύουν μια κακή σεζόν, με τη διαφορά ότι η Τζένοα διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Μπενεβέντο βάσει κάθε λογικής θα υποβιβαστεί, καθώς μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Αμφότερες στη σημερινή αναμέτρηση θα κυνηγήσουν τη νίκη, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για νέες απώλειες, με τους γηπεδούχους βέβαια να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Εμείς θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε με τον νικητή του αγώνα και θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 2.00, καθώς οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους και ιδίως οι φιλοξενούμενοι.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Premier League και της Eredivisie. Συγκεκριμένα, από την Premier League θα κρατήσουμε το 1 DNB στο παιχνίδι Μπράιτον - Γουότφορντ σε απόδοση 1.75, ενώ από την Eredivisie θα πάμε με το Over 3.5 στο παιχνίδι Άγιαξ - Βίλεμ σε απόδοση 1.75.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

23-24/12

14:00 Ρεάλ Μαδρ. - Μπαρτσελόνα -> 1 @ 2.12

14:30 Έβερτον - Τσέλσι -> G/G @ 1.97

16:00 Τζένοα - Μπενεβέντο -> G/G @ 2.00

17:00 Μπράιτον - Γουότφορντ -> 1 DNB @ 1.75

21:45 Άγιαξ - Βίλεμ -> Over 3.5 @ 1.75