Ο ΠΑΟ θέλει να βοηθήσει τη Βαλένθια να συνεχίσει το σερί της... - Free Sunday
Ο ΠΑΟ θέλει να βοηθήσει τη Βαλένθια να συνεχίσει το σερί της...

Ο ΠΑΟ θέλει να βοηθήσει τη Βαλένθια να συνεχίσει το σερί της...

 

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς βρίσκει τον ΠΑΟ στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει τους Ισπανούς για τη 15η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καλείται να βρει λύσεις για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον ηγέτη της στο παρκέ, τον Νικ Καλάθη, με τους υπόλοιπους να βγαίνουν και πάλι μπροστά και να φροντίσουν να διατηρηθεί το καλό σερί που… τρέχουν.

Η βαθμολογική θέση της Βαλένθια δεν ξεγελά τους «πράσινους» και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να παρασυρθούν. Χρειάζονται μια ακόμα νίκη για να εδραιώσουν την θέση τους στην 4άδα και οι Ισπανοί είναι το μοναδικό εμπόδιο γι’ αυτό. 

Από την πλευρά της η ομάδα του Βιδορέτα δεν έχει άλλα περιθώρια. Μετρά 10 συνεχόμενες ήττες, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο άσχημα για εκείνους.

Ο Βίβες δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο παιχνίδι και οι τραυματισμοί κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Βαλένθια.

Ο προπονητής των «Ταρόνχα» μίλησε για την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα του, οι οπαδοί και άπαντες στον οργανισμό,  ψάχνουν μια νίκη που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα και θα τους δώσει ώθηση για το νέο έτος.

Πάντως το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολα κόντρα στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό, που δεν θα αφήσει την ευκαιρία για ακόμα μια νίκη να πάει χαμένη.