Μιραλάς: Επέστρεψα σπίτι μου - Free Sunday
Μιραλάς: Επέστρεψα σπίτι μου

Μιραλάς: Επέστρεψα σπίτι μου

O Kεβιν Μιραλάς έφτασε στην Ελλάδα και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από περίπου 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο Ελ. Βενιζέλος για να τον δουν να βγαίνει από την... Gate 7 του αεροδρομίου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν δεκάδες καπνογόνα και φώναξαν γνωστά συνθήματανγια τον Μιραλάς, ο οποίος τόνισε πως: «Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να έρθω ξανά σπίτι μου. Αυτό το club είναι τα πάντα για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Είναι η οικογένειά μου και ανυπομονώ να φορέσω και πάλι τη φανέλα και να αρχίσω να σκοράρω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και να βοηθήσω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δεν με ξέχασε. Και εγώ τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά τους και να χαρίσω πάλι τίτλους».

Ο Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Έβερτον ως το καλοκαίρι, με την οψιόν αγοράς του να είναι 5,6 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Το βίντεο του sport24.gr από την υποδοχή του Μιραλάς: