Διατηρείται στην κορυφή η Νάπολι - Free Sunday
Διατηρείται στην κορυφή η Νάπολι

Διατηρείται στην κορυφή η Νάπολι

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ιταλία, Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Πορτογαλία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Serie A, Superleague, Premier League, La Liga και Primeira Liga.

Εξαιρετική εκτός έδρας η Νάπολι

Θα ξεκινήσουμε τη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση από το πρωτάθλημα της Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αταλάντα και Νάπολι. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής για τα δεδομένα τους, καθώς μετά το πέρας των 20 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην 7η θέση, ισοβαθμώντας με τη Σαμπντόρια που βρίσκεται ακριβώς από πάνω και εντός της ζώνης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, παρουσιάζοντας ορισμένα σημάδια αστάθειας, κι αυτά τα «κενά» διαστήματα είναι πολύ πιθανό να τα «πληρώσουν» στο σημερινό παιχνίδι. Η Νάπολι, από την πλευρά της, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς, όντας στο +1 από τη Γιουβέντους, μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται ώστε να παλέψει μέχρι τέλους και –γιατί όχι;– να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο. Οι «παρτενοπέι» παρουσιάζονται εξαιρετικοί και μακριά από το γήπεδό τους, έχοντας απολέσει βαθμούς μόλις σε μία φετινή τους έξοδο (0-0 κόντρα στην Κιέβο). Αν θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα οφείλουν να παίρνουν και δύσκολα παιχνίδια όπως το σημερινό και θα τους εμπιστευτούμε. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.10.

Σε καλή κατάσταση ο Πανιώνιος

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Πανιώνιος. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους, είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα κινδυνεύσει ιδιαίτερα όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία. Μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, παρουσιάζοντας σοβαρά αμυντικά κενά, τα οποία θα πρέπει να διορθώσει άμεσα αν θέλει να διεκδικήσει κάτι θετικό κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, είναι στην 5η θέση με 26 βαθμούς, όντας στο -7 από την πρώτη τετράδα, μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα ώστε να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Έτσι, θα κρατήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.98, έχοντας με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Περνάμε στην Premier League και την κόντρα της Σαουθάμπτον με την Τότεναμ. Οι «άγιοι» διανύουν ίσως τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών, καθώς μετά το πέρας των 23 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 17η θέση με 21 βαθμούς, όντας μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Επιθετικά έχουν συνέπεια σκοράροντας στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουν δεν τους επιτρέπουν να παίρνουν το μάξιμουμ από τα παιχνίδια τους. Η Τότεναμ, από την πλευρά της, είναι στην 5η θέση με 44 βαθμούς, απέχει έξι πόντους μέχρι και από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιθετικά… πετάει φωτιές έχοντας σημειώσει 15(!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων και το ίδιο παραγωγική αναμένεται να είναι και σήμερα, κόντρα στην «παιδική» άμυνα της Σαουθάμπτον. «Βλέπουμε» γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωταθλήματα της La Liga και της Primeira Liga. Συγκεκριμένα, από την ισπανική λίγκα θα κρατήσουμε τον άσο στο παιχνίδι Σοσιεδάδ - Θέλτα σε απόδοση 1.95, ενώ από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας θα πάμε με το Χ2 στο παιχνίδι Γκιμαράες - Εστορίλ σε απόδοση 2.10.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

21/01

13:30 Αταλάντα - Νάπολι -> 2 @2.10

17:15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος -> 2 (DNB) @1.98

18:00 Σαουθάμπτον - Τότεναμ -> Over 2.5 @1.90

19:30 Σοσιεδάδ - Θέλτα -> 1 @1.95

22:15 Γκιμαράες - Εστορίλ -> X2 @2.10

Goal Tips

Νις - Σεντ Ετιέν (21/01, 16:00): Αρκετά ισορροπημένα κυλούν τα τελευταία παιχνίδια της Σεντ Ετιέν, καθώς το σύνολο τερμάτων 2-3 επαληθεύτηκε στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της. Δύσκολα θα «ανοίξει» περισσότερο το παιχνίδι κόντρα στη Νις, έτσι θα επιλέξουμε και σήμερα το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.

Μπολόνια - Μπενεβέντο (21/01, 16:00): Από 8/9 Over 2.5 προέρχεται η Μπολόνια, η οποία σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Κόντρα στην ουραγό Μπενεβέντο δεν περιμένουμε να «κολλήσει» το σκορ, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Βερόνα - Κροτόνε (21/01, 16:00): Τόσο η Βερόνα όσο και η Κροτόνε δυσκολεύονται πολύ στο σκοράρισμα και αυτό είναι ξεκάθαρο κοιτάζοντας τα τελευταία αποτελέσματά τους, με τη Βερόνα να προέρχεται από 4/5 No Goal και την Κροτόνε από 8/9 No Goal. Δύσκολα θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, έτσι θα κρατήσουμε και σήμερα το No Goal σε απόδοση 1.88.

Μονακό - Μετς (21/01, 18:00): Η Μονακό αρέσκεται στα μεγάλα σκορ, με το Over 2.5 να έχει παρουσιαστεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Το ίδιο «ανοιχτά» είναι και τα παιχνίδια της Μετς τον τελευταίο μήνα, καθώς σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα στα 4/5 πιο πρόσφατα. Δεν έχουμε λόγο να κοντράρουμε τον ρυθμό των δύο ομάδων, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.45.

Seri Tips

Αντβέρπ - Κλαμπ Μπριζ (21/01, 15:30): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Δύσκολα θα αντισταθεί η Αντβέρπ, εδώ κρατάμε το διπλό σε απόδοση 1.70.

Ουντινέζε - Σπαλ (21/01, 16:00): Πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της μετράει η Ουντινέζε, η οποία πλέον βρίσκεται στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δύσκολα θα «κολλήσουν» κόντρα στη Σπαλ οι γηπεδούχοι, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.75.

Σάλκε - Ανόβερο (21/01, 19:00): Η Σάλκε έχει μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στο «σφιχτό» Ανόβερο αναμένεται να συναντήσει και πάλι ορισμένες δυσκολίες. Η ισοπαλία δίνεται στο πολύ υψηλό 4.15 και αξίζει το ρίσκο.

Head 2 Head

Κόνιασπορ - Τραμπζονσπόρ (21/01, 12:30): Απόλυτη ισορροπία επικρατεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς σε μια σειρά 23 αγώνων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 6-11-6. Το σενάριο του να μοιραστούν και πάλι βαθμούς και εντυπώσεις οι δυο ομάδες φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα επιλέξουμε το Χ σε απόδοση 3.30.

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας (21/01, 16:00): Ντέρμπι κορυφής είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την προϊστορία, καθώς σε μια σειρά 27 αγώνων το επιμέρους ρεκόρ είναι 17-5-5. Θα πάμε και σήμερα με τον άσο σε απόδοση 1.70.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (21/01, 17:15): Ο Ατρόμητος μπορεί να διανύει μία εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, ωστόσο στα Γιάννενα συναντάει πάντα δυσκολίες, με την προϊστορία να είναι στο 7-2-1. Οι γηπεδούχοι θέλουν διακαώς τη νίκη σήμερα, έτσι θα πάμε με την παράδοση, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 2.70.