Εκκίνηση για το 62ο Ράλι Ακρόπολις - Free Sunday
Εκκίνηση για το 62ο Ράλι Ακρόπολις

Εκκίνηση για το 62ο Ράλι Ακρόπολις

Το κυρίως μενού του Seajets Rally Acropolis 2016, το οποίο θα έχει τηλεοπτική κάλυψη σε 120 χώρες, ξεκινάει αύριο το πρωί, με 12 ειδικές διαδρομές να διεξάγονται το Σάββατο και την Κυριακή στις σκληρές και απαιτητικές για πληρώματα και αυτοκίνητα ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας. 

Image00056

Ο εθνικός μας αγώνας είναι φέτος ο τρίτος κατά σειρά του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι, ενώ προσμετρά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. 35 πληρώματα, εκ των οποίων τα 29 αφορούν σε διεθνείς συμμετοχές, συμμετέχουν για το ΕRC, ενώ τα υπόλοιπα 46 πληρώματα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

unnamed

Την επίσημη εκκίνηση του 62ου Ράλι Ακρόπολις έδωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, η συμβολή του οποίου στη διοργάνωση του φετινού αγώνα στην Φθιώτιδα ήταν καθοριστική. 


cem_start00039

Το «παρών» στην επίσημη εκκίνηση του αγώνα έδωσε και ο εκδότης της Free Sunday Χρήστος Κύρτσος, ο οποίος πλαισιώνεται στη φωτογραφία από τον συμμετέχοντα στην κατηγορία GroupN και φίλο του Θέμη Χαλκιά και τον Γιώργο Γατάκη.

IMG_2734