Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Micra - Free Sunday
Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Micra

Ξεκίνησε η παραγωγή του ολοκαίνουργιου Nissan Micra

Οι παραδόσεις για τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Nissan, θα ξεκινήσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ στην Ελλάδα το δημοφιλές μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί στις εκθέσεις των εμπόρων της Nissan την ερχόμενη άνοιξη.

Η έναρξη της παραγωγής του νέου Micra, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Πρωτοεμφανιζόμενο στην Ευρώπη το 1983, το Micra είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα μοντέλου στον κόσμο, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια αυτοκίνητα. Η συγκεκριμένη, ολοκαίνουργια, πέμπτη γενιάς, έκδοση του μοντέλου στοχεύει στην καρδιά της κατηγορίας Β-hatchback, στην Ευρώπη.

Το νέο Nissan Micra κατασκευάζεται στο Flins της Γαλλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της παραγωγής του Micra σε Ευρωπαϊκό έδαφος και βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας V της Nissan. Το νέο Micra είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από τους προκατόχους του. 

Το "κλειδί" της επιτυχίας θα αποτελέσει η σπορτίφ, εκφραστική εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου, ενώ η premium αίσθηση συνεχίζεται και στο εσωτερικό του, με μια υψηλής ποιότητας καμπίνα όπου η Nissan μπορεί να υπερηφανεύεται για τα μαλακά ποιοτικά υλικά που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου. Χάρη στην εξαιρετική συναρμογή, το 5θυρο αμάξωμα του νέου Micra προσφέρει κορυφαία εργονομία στην κατηγορία του για τους εμπρός επιβάτες, χωρίς κανένα συμβιβασμό στους πίσω αντίστοιχους. Συν τοις άλλοις, ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά μεγάλος, προκειμένου να καλύψει εύκολα τις ανάγκες των επιβαινόντων.

Δείτε στο video που ακολουθεί το εργοστάσιο παραγωγής του νέου Micra: