Δύσκολες ημέρες για επίδοξους διαδόχους... - Free Sunday
Δύσκολες ημέρες για επίδοξους διαδόχους...

Δύσκολες ημέρες για επίδοξους διαδόχους...

 

 

«Δεν πειράζει, δικά μας παιδιά είναι και αυτά», είπε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, όταν ομάδα 20 νεαρών ατόμων μπήκε στον χώρο όπου μιλούσε.

Προφανώς ο κ. Δραγασάκης είτε δεν κατάλαβε τι ήθελαν αυτοί που διέκοψαν την ομιλία του, είτε ξέρει κάτι που θέλησε εμμέσως να μοιραστεί με το ακροατήριό του.

Διότι αυτοί που διέκοψαν την ομιλία του ήθελαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα. Πήγαν να προσθέσουν προβλήματα στον αντιπρόεδρο, δεν πήγαν να συζητήσουν τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΗ.

Τα προβλήματα από τη ΔΕΗ τα συζήτησε ο Ρουβίκωνας με την εταιρεία που έχει αναλάβει να εισπράξει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς. Και η οποία κατά σύμπτωση ανήκει σε εξάδελφο του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η συζήτηση των προβλημάτων από τους πλειστηριασμούς αναβλήθηκε τεχνικά, διότι αναβλήθηκαν οι πλειστηριασμοί, για τους οποίους ο κ.Τσακαλώτος είχε αναλάβει δέσμευση απέναντι στους δανειστές ότι θα γίνονται ανελλιπώς κάθε Τετάρτη.

Τα προβλήματα από τις πλημμύρες στην Αττική συζητήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον ακτιβισμό του Ρουβίκωνα στην Περιφέρεια Αττικής, της οποίας προΐσταται η κυρία Δούρου.

Ο Σκουρλέτης, ο οποίος δεν είχε αποδοκιμασθεί στην Αττική, “κόντυνε” μόνος του πηγαίνοντας στην Αιτωλοακαρνανία, για να συναντήσει τους οργισμένους κατοίκους μετά τις πλημμύρες.

Κάπως έτσι οι επίδοξοι διάδοχοι μπορεί και να καταλαβαίνουν τι δυσκολίες θα έχουν, αν επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες ότι μπορεί μία μέρα να κληθούν να υπηρετήσουν την πατρίδα από υψηλότερους θώκους.

 

 

δραγασακης3