Το λιμάνι που καπνίζει - Free Sunday
Το λιμάνι που καπνίζει

Το λιμάνι που καπνίζει

H υπόθεση με την απόρριψη της αίτησης για διαγραφή του προστίμου που βαραίνει την ΣΕΚΑΠ του κ.Ιβάν Σαββίδη είναι η επιβεβαίωση του παραμυθιού με τον γυμνό βασιλιά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένα προσπαθήσει να διαγράψει αυτό το πρόστιμο. Δυστυχώς για αυτούς και για τον κ.Σαββίδη ανεπιτυχώς. Μπορεί να νόμιζε ότι θα τα καταφέρει, αλλά για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να υπερβεί τη νομιμότητα

Ούτε οι δημόσιες εμφανίσεις του κ.Τσακαλώτου στην Τούμπα βοήθησαν στον επηρεασμό της απόφασης του Εφετείου, η οποία επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση, η οποία είχε εκδοθεί περίπου την περίοδο που γίνονταν οι εμφανίσεις.

Ούτε η φωτογραφική τροπολογία που έβαλαν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει για την διαγραφή του προστίμου και η οποία αποδείχτηκε αστεία, είχε οποιαδήποτε σημασία.

Ούτε η ανάμειξη του κ.Σαββίδη στην πολιτική αντιπαράθεση με μελλοντικές προβλέψεις ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός.

Ο κ.Σαββίδης πλήρωσε για να μάθει ότι ο κ.Τσίπρας είναι φύσει ανακόλουθος και δεν τον ενοχλεί διόλου να διαψεύδεται για να κερδίσει κάτι ψιλά οφέλη κάποια συγκεκριμένη στιγμή.

Δυστυχώς για αυτόν, η πρόσληψη της γνώσης, αποδείχτηκε κοστοβόρα. Μπορεί ο κ.Τσίπρας να του θυμίζει τον Πούτιν, αλλά παρά τις προσπάθειες του, η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγξει τα πάντα σ' αυτήν την χώρα.

Και σε κάθε περίπτωση, ας θυμηθεί και πως ο κ.Πούτιν αντιμετώπισε τους ολιγάρχες που τον είχαν φέρει στην εξουσία.

Όμως στο μεταξύ ο κ.Σαββίδης, δεν είναι απλώς ο ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ και του ΠΑΟΚ, αλλά και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Ας προσέξει λοιπόν πως θα αντιδράσει στη ΣΕΚΑΠ. Διότι τσιγάρα μπορεί να βρεθούν και σε άλλες ΣΕΚΑΠ, αλλά η Θεσσαλονίκη δεν έχει άλλο λιμάνι...