Ελεύθερος αλλά ταλαιπωρημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά από 6 μήνες ομηρίας - Free Sunday
Ελεύθερος αλλά ταλαιπωρημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά από 6 μήνες ομηρίας

Ελεύθερος αλλά ταλαιπωρημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μετά από 6 μήνες ομηρίας

«Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς. Είναι καλά στην υγεία του και αυτό είναι μεγάλη χαρά για όλους μας. Είναι πλέον κοντά στην οικογένειά του ή θα είναι σε λίγο αφού τώρα τον εξετάζουν οι γιατροί», δήλωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκαςμα αναφορικά με την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του μετά από έξι μήνες ομηρίας,

«Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα», φέρεται σύμφωνα με το neakriti.gr να είπε ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει υποστεί μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και είναι μόλις 45 κιλά.

Η απελευθέρωση έγινε από την αστυνομία σήμερα το πρωί μετά από έφοδο σε περιοχή του νομού Ρεθύμνου.

Όπως μεταδίδει το cretalive,gr, ο  Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος και σκιά του εαυτού του, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε αρκετό καιρό το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο όπου κρατούνταν ο επιχειρηματίας, στα όρια Ρεθύμνου-Χανίων, και κατάρτιζε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσής του.

Η συνάντηση του κ. Λεμπιδάκη με την οικογένεια του προγραμματίστηκε για το Ρέθυμνο, όπου θα κάνει και εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Η Καθημερινή αναφέρει  ότι η επιχείρηση έγινε στις 07:30 το πρωί σε μάντρα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο 5ο χιλιόμετρο Ρεθύμνου-Χανίων. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης της μάντρας, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο και ένα ακόμη άτομο που εντοπίστηκε στον πρώτο όροφο και είχε αναλάβει τη φύλαξη Λεμπιδάκη.