Σκηνές αλλοφροσύνης στα δικαστήρια - Νέα επίθεση στον δολοφόνο της 32χρονης (Video) - Free Sunday
Σκηνές αλλοφροσύνης στα δικαστήρια - Νέα επίθεση στον δολοφόνο της 32χρονης (Video)

Σκηνές αλλοφροσύνης στα δικαστήρια - Νέα επίθεση στον δολοφόνο της 32χρονης (Video)

Ξεχείλισε και πάλι η οργή των συγγενών της άτυχης 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε από τον 58χρονο τοξικομανή στο Β' Νεκροταφίο, κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο συλληφθείς δέχθηκε και νέα επίθεση από συγγενείς και φίλους της Δώρας Ζέμπερη, κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο 58χρονος δολοφόνος της.

Πολύς ήταν ο κόσμους που περίμενε τον δράστη και παρότι ήταν φρουρούμενος, μόλις έφτασε, δέχτηκε επίθεση με γροθιές, κλωτσιές και αντικείμενα.

Ο 58χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία στις Αρχές, είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθεί, όταν σημειώθηκαν επεισόδια εναντίον του από συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.