Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Eχουμε έρθει για τον Aρη τον Φλώρο, πες μας πού μένει» - Free Sunday
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Eχουμε έρθει για τον Aρη τον Φλώρο, πες μας πού μένει»

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Eχουμε έρθει για τον Aρη τον Φλώρο, πες μας πού μένει»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής οι καθ’ ομολογίαν δολοφόνοι του όταν μπήκαν στο γραφείο του, ειπαν «Eχουμε έρθει για τον Aρη τον Φλώρο, πες μας πού μένει και φέρε μας τα χαρτιά του».

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος ποινικολόγος δολοφονήθηκε το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού. Ως φυσικοί αυτουργοί κατηγορούνται δύο Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας 32 και 30 ετών, και ως ηθικοί τρεις κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για τους Αρμπέρ Μπάκο, Ολτι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι, οι οποίοι πάντως αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και οι τρεις έγκλειστοι Αλβανοί είχαν ζητήσει (αντί αμοιβής) από τους δύο φυσικούς αυτουργούς να επισκεφθούν στο γραφείο του τον Ζαφειρόπουλο και να τον πυροβολήσουν στα πόδια, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα εκβιαστικό μήνυμα στον πελάτη του άτυχου δικηγόρου, Αριστείδη Φλώρο. Ο τελευταίος κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού έχοντας πρωτοδίκως καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση υπεξαίρεσης «Energa-Hellas Power».  Οι δράστες αξίωναν 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να ανακαλέσουν παλαιότερες καταθέσεις - ομολογίες τους, στις οποίες τον κατονόμαζαν ως το άτομο που τους ανέθεσε, αντί αμοιβής 100.000 ευρώ, να δολοφονήσουν τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο, με τον οποίο αντιδικούσε στη δίκη για το σκάνδαλο «Energa».