Μία νυχτερινή πτώση απο roof ganden στην Ομόνοια και μία βαλίτσα γεμάτη ευρώ - Free Sunday
Μία νυχτερινή πτώση απο roof ganden στην Ομόνοια και μία βαλίτσα γεμάτη ευρώ

Μία νυχτερινή πτώση απο roof ganden στην Ομόνοια και μία βαλίτσα γεμάτη ευρώ

 

Τις συνθήκες του θανάτου ενός άνδρα ο οποίος τη νύχτα έπεσε στο κενό από την ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Ομόνοια ερευνά η αστυνομία μετά τη διαπίστωση ότι είχε στην κατοχή του μια βαλίτσα γεμάτη ευρώ.

Ο αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, 42χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο πριν τις 22:00 το βράδυ και ζήτησε δωμάτιο και στη συνέχεια πήγε για ένα ποτό στο “ρουφ γκάρντεν”.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας, ανέβηκε στον χώρο του “ρουφ γκάρντεν”. Κανείς προς το παρόν δεν γνωρίζει τις τελευταίες του κινήσεις. Αν συνάντησε κάποιον ή αν πήγε κατευθείαν στην άκρη της ταράτσας, από όπου μερικά λεπτά αργότερα έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν υπήρξε κράτηση δωματίου ενώ η βαλίτσα ηταν τσαντάκι με 4.000 ευρώ.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος αν και είχε τραυματιστεί βαρύτατα ήταν ακόμη εν ζωή και τον οδήγησαν στο Γ.Κ. Νίκαιας, όπου εξέπνευσε τα ξημερώματα, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον σώσουν

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα προσωπικά του αντικείμενα και τότε με έκπληξη διαπίστωσαν ότι στις αποσκευές του, στη βαλίτσα που είχε μαζί του ο άνδρας είχε τοποθετήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.