Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios - Free Sunday
Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios

Παραμονή Χριστουγέννων στο Bios

trashathon (τράσαθον) = συνδυασμός των λέξεων

trash (σκουπίδι) και marathon (μαραθώνιος),

προϊόν του νοσηρού λογο-παιγνιώδους εγκεφάλου

του Ηλία Φραγκούλη, για τις ανάγκες χοροεσπερίδος

με θέμα το ρεπερτόριο χαμηλού γούστου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά μέσα στην ❤ των Χριστουγέννων, το διαβόητο TRASHATHON επιστρέφει παραδοσιακά στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Since 2009, πια, το αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη (freecinema.gr) να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν (τα πόδια σου, πάλι, όχι).

Για το hipster κοινό: Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αφέλεια του memorabilia και τις ενοχές που συντροφεύουν μέσα μας αμέτρητα ακούσματα διεθνούς καρα-kitsch-αριού, διερευνάται με την πρόθεση να ισοπεδωθεί ο καθωσπρεπισμός στο dancefloor. Κι έτσι.

Θα παίξει οικτρή, vintage (από 60’s και άνω) pop, θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ, θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής (σοβαρά!) με αγαπημένη εϊτίλα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεχάσεις τι θα πει κινητό τηλέφωνο (μαρή, χόρευε, που μου θες και φωτογραφίες!). Ναι, το TRASHATHON είναι το καλύτερο πάρτι και για την φετινή παραμονή Χριστουγέννων. Ρώτα και τους επιζώντες από προηγούμενα έτη (αν και η Καιτούλα κι ο Διονύσης το είχανε πει ακόμη καλύτερα, στο αγαπημένο τους ντουέτο «Ζήσαμε»).

Και ντύσου καλά, γιορτές έχουμε! Φόρα ένα παπιγιόν (μόνο), ένα λαμπιόνι (μπαταρίας), μια φάτνη (όπου σταθεί), κλαδιά και μεταξοσκώληκες (Björk).

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Στο BIOS (Πειραιώς 84)

Ώρα Έναρξης: 23:00

Είσοδος ελεύθερη