Κρητική βραδιά στο Ρουφ - Free Sunday
Κρητική βραδιά στο Ρουφ

Κρητική βραδιά στο Ρουφ

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ σε συνεργασία με τη Μικρή Άρκτο υποδέχονται την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 21.30 στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ δύο νέους μουσικούς από την Κρήτη, τον Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη, σε μια βραδιά με μελοποιημένη ποίηση και πολλές γνώριμες μελωδίες.

Ο Μιχάλης και ο Παντελής είναι δίδυμοι και μελοποιούν από τα 16 τους χρόνια ποιητικό λόγο. Εμφανίστηκαν και διακρίθηκαν στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, ως τραγουδοποιοί και το πρώτο τους τραγούδι Αυτοί παιδί μου δεν, σε ποίηση Μιχάλη Γκανά, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

 

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Προσωπικό” περιέχει μελοποιημένα ποιήματα των Μιχάλη Γκανά, Γκρέγκορυ Κόρσο, Μηνά Δημάκη, Γιάννη Ευθυμιάδη, Πάμπλο Νερούδα, Ντίνου Σιώτη, Μπέρτολτ Μπρεχτ, Πάουλ Τσέλαν, Φερνάντο Πεσσόα, Τζελαλαντίν Ρουμί με τη συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη (με την οποία εμφανίστηκαν στις παραστάσεις της στον Παρνασσό και τώρα είναι μαζί στην καλοκαιρινή της περιοδεία).

Απολαύστε τους σε ένα «προσωπικό» ταξίδι στα μονοπάτια της ποίησης και της μουσικής στη ρομαντική ατμόσφαιρα της Αποβάθρας του Τρένου στο Ρουφ.

Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης φωνή, κιθάρα, μελόντικα


 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, στις 21.30

Γενική Είσοδος 10€

προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 5€

Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

τηλ. 210 5298922