To συλλεκτικό box set της Beyoncé - Free Sunday
To συλλεκτικό box set της Beyoncé

To συλλεκτικό box set της Beyoncé

Η Beyoncé ανακοίνωσε την έλευση του box set που δίνει συνέχεια στο νέο δίσκο της, το περίφημο «Lemonade».

Η έκτη δισκογραφική δουλειά της διάσημης Αμερικανίδας, δεύτερο visual album, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 από τις Parkwood και Columbia / Sony για να γνωρίσει την πλήρη αποθέωση από κοινό και κριτικούς.

Το «Lemonade» έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού Billboard 200, σηματοδοτώντας το έκτο συνεχόμενο άλμπουμ της Beyoncé που αντικρίζει το Νο1 στις Η.Π.Α., κατακτώντας την πρώτη θέση σε είκοσι charts.

Ανάμεσα στα πολλά επιτεύγματα που σημείωσε το «Lemonade», περίοπτη θέση κατέχει ο θρίαμβος στα περσινά MTV VMAs, όπου χάρισε οχτώ βραβεία στην Beyoncé για να τη χρίσει μεγαλύτερο πολυνίκη της διοργάνωσης με 24 βραβεύσεις, εκθρονίζοντας τη Madonna (20). Στα φετινά Grammy, η «Queen B» κατέκτησε το βραβείο του «Καλύτερου Urban Σύγχρονου Album» και του «Καλύτερου Μουσικού Video».

How To Make Lemonade

Ένα έτος μετά την κυκλοφορία του δοξασμένου «Lemonade», η Beyoncé αναγγέλλει τη διάθεση του Box Set με τίτλο «How To Make Lemonade».

Το «How To Make Lemonade» είναι ένας σημαντικός τόμος και μία διεξοδική ματιά στο ταξίδι του «Lemonade», δίνοντας άνευ προηγουμένου πρόσβαση στη δημιουργία του πολυβραβευμένου άλμπουμ, με ένα αριθμημένο συλλεκτικό βιβλίο, διπλό LP βινύλιο και ηχητικά όσο και οπτικά downloads.

Untitled design 1

Το 600+ σελίδων βιβλίο σκληρού εξωφύλλου περιέχει εκατοντάδες αδημοσίευτες φωτογραφίες από το making of του «Lemonade» και δείχνει την έμπνευση και τα θέματα πίσω από μερικές εκ των πιο προκλητικών και κρυπτικών στιγμών της ταινίας που συνόδευσε την κυκλοφορία του δίσκου.

Τον πρόλογο έχει γράψει ο Dr. Michael Eric Dyson, σε ποίηση της Warsan Shire. Τα προσωπικά γραπτά και οι στίχοι της Beyoncé απλώνονται σε όλο το βιβλίο.

Το Box Set «How To Make Lemonade» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα το καλοκαίρι και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία.