Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα - Free Sunday
Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα

Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα

Πρόκειται για τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τον ακροατή και τον καθιστούν φανατικό θαυμαστή τους! Ποιος δεν έχει τραγουδήσει το “You will never know”, το πρώτο της single που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM σκαρφαλώνοντας κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart και παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού? Ποιος δεν έχει λικνιστεί στο ρυθμό του "εθιστικού" "Don't be so shy" που παίζεται μανιωδώς στα ελληνικά ραδιόφωνα? Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της EP album με τίτλο "There were tears", ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο μας... "κόλλημα".

Η Imany διαρκώς επιστρέφει στην Αθήνα και κάθε φορά τα live της είναι sold out, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία που της έχει το αθηναϊκό κοινό! 

Αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξωτική, νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, αινιγματική, αφοπλιστικά όμορφη Ιmany κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, δίνοντας την υπόσχεση για ένα μαγικό live! 


Tην Τετάρτη, 29 Ιουνίου στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι.