Μποφίλιου στο θέατρο Πέτρας (video clips) - Free Sunday
Μποφίλιου στο θέατρο Πέτρας (video clips)

Μποφίλιου στο θέατρο Πέτρας (video clips)

Η Νατάσσα Μποφίλιου, στην κορυφαία στιγμή της, με τη φόρα ενός θριαμβευτικού καλοκαιριού, αλλά και με την ολοκαίνουρια ΒΑΒΕΛ να έχει ήδη κατακτήσει τα ραδιόφωνα και να έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, γιορτάζει για μία και μοναδική βραδιά στην Αθήνα με τους συνεργάτες της και μαζί υπόσχονται ένα από τα πιο δυνατά και παθιασμένα live τους!

Τα νέα και ήδη αγαπημένα τραγούδια της ΒΑΒΕΛ μπερδεύονται αρμονικά με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πιο δυναμικής τριάδας του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού  καθώς και με σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, σε ένα πρόγραμμα που συναρπάζει και συγκινεί.

To άλμπουμ «ΒΑΒΕΛ» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες  και στα δισκοπωλεία http://www.babelthealbum.com/.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού θα συγκεντρώνει φάρμακα, βρεφικά γάλατα, πάνες και παιδικές κρέμες, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας άπορους και άνεργους που τα έχουν ανάγκη. Το Μητροπολιτικό Κ.Ι.E. προσφέρει χωρίς καμία διάκριση δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και φαρμακευτική αγωγή σε ανασφάλιστους, αλλά και ασφαλισμένους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, άπορους και άνεργους ασθενείς.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:  www.mkiellinikou.org


ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00, ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ στην είσοδο
Παιδικό (έως 12 ετών), φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ : 13€ 
(με την επίδειξη των κατάλληλων δικαιολογητικών κατά την είσοδό τους στο θέατρο)

Δείτε τα νέα video clips της ΒΑΒΕΛ εδώ: