125 χρόνια Vogue: στο επετειακό εξώφυλλο η Τζένιφερ Λόρενς - Free Sunday
125 χρόνια Vogue: στο επετειακό εξώφυλλο η Τζένιφερ Λόρενς

125 χρόνια Vogue: στο επετειακό εξώφυλλο η Τζένιφερ Λόρενς

Για να γιορτάσει την 125η επέτειό της, η Vogue ζήτησε τη βοήθεια τεσσάρων μεγάλων φωτογράφων, του Bruce Weber, της Annie Leibovitz, των Inez και Vinoodh και του καλλιτέχνη John Currin - για να δημιουργήσουν τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα με την Τζένιφερ Λόρενς.

Ξεχωρίσαμε το concept της Annie Leibovitz που δείχνει τη Λόρενς με ένα κόκκινο σατέν φόρεμα του Ralph Lauren απέναντι από το Άγαλμα της Ελευθερίας και τη σύλληψη του John Currin να φανταστεί την Τζένιφερ ως μοντέλο ζωγράφου περασμένων αιώνων.

1 min 2 min

Δείτε εδώ την Τζένιφερ να μιλάει για τα εξώφυλλα:

Τη συνέντευξη από τη διάσημη ηθοποιό πήρε ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Jason Gay, και η κουβέντα ξεκινά με την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς με τίτλο «Mother» και σκηνοθετεί ο σύντροφός της Ντάρεν Αρονόφσκι. Δείτε εδώ το trailer:

Στη συνέντευξη της η Λόρενς αναφέρεται στη σχέση της με τον Ντάρεν Αρονόφσκι (σκηνοθέτη της νέας της ταινίας Mother με τον οποίο επιβεβαιώνει ότι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο), αποκαλύπτει την αντιπάθεια της στους κρυστάλλους και τα τσαλίμια μιας Νew Αge κάστας, εξομολογείται ότι «δεν θα κάτσει να βγάλει selfie στο αεροπλάνο εάν δεν φοράει make up» και αποκάλυψε ότι όταν ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος φίλος της, την σκηνοθετούσε στα γυρίσματα της ταινίας Mother! είχε ταχυκαρδίες και έπαθε και εξάρθρωση στο ένα πλευρό της από το στρες και από την ένταση των γυρισμάτων. «Κατάληξα με παροχή οξυγόνου. Είχα σωληνάκι με οξυγόνο στη μύτη μου και ο Ντάρεν έλεγε: “δεν ήταν εστιασμένο καλά, πρέπει να το γυρίσουμε ξανά"» εξομολογήθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και προσέθεσε ότι η αντίδραση της δεν ήταν και ιδιαίτερα ψύχραιμη.

3 min

 

Όμως ούτε εκείνη έκανε καλή εντύπωση στον σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αφού για να ηρεμεί συνήθιζε να βλέπει… Καρντάσιανς. «Με ηρεμεί η reality tv, είναι το ευτυχισμένο μου μέρος, έτσι κάνω αποσυμπίεση. Ο Ντάρεν δεν ήθελε ούτε να του εξηγήσω τι είναι όλα αυτά. Νομίζω ότι τον απογοήτευσα...» Οι δυο τους ερωτεύτηκαν όταν έκλεισαν οι κάμερες. «Ένιωσα την ενέργειά του. Είχαμε χημεία. Δεν ξέρω πώς το είδε εκείνος, αλλά για μένα δεν υπήρξε αμφιβολία...».

4 min

Σήμερα συμπληρώνει ότι νιώθει δέος μπροστά στο ταλέντο του. «Όταν είδα την ταινία θυμήθηκα ξανά πόσο ιδιοφυής είναι. Εδώ και μήνες ζω με τον άνθρωπο, συναναστρέφομαι τον άντρα. Τώρα είδα την ταινία και έπαθα δέος με τον σκηνοθέτη. Συνήθως δεν μου αρέσουν οι άντρες που έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ - είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία, δεν κρατιούνται ούτε λεπτό για να σου θυμίσουν ότι "έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ". Ο Ντάρεν δεν έχει καμία σχέση μ' αυτούς...» Ο Αρονόφσκι έχει ένα 10χρονο γιο με την Ρέιτσελ Βάις (ήταν ζευγάρι από το 2001 έως το 2010, πριν εκείνη παντρευτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ). «Είναι καταπληκτικός με το γιο του. Είναι υπέροχος πατέρας...».

5 min