H Alessandra Ambrosio σε εμφάνιση έκπληξη - Free Sunday
H Alessandra Ambrosio σε εμφάνιση έκπληξη

H Alessandra Ambrosio σε εμφάνιση έκπληξη

Η Alessandra Ambrosio συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της χθες το βράδυ σε μια εμφάνιση – έκπληξη στο catwalk του Julien Macdonald για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, φορώντας μια εκθαμβωτική δημιουργία του σχεδιαστή, εμπνευσμένη από την premium vodka CÎROC. Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά και πολυαναμενόμενα show της εβδομάδας, ο Julien Macdonald δεν θα μπορούσε παρά να κάνει την διαφορά!

Η Alessandra ήταν η πιο λαμπερή έκπληξη της βραδιάς σε ένα ήδη καταπληκτικό show, κάνοντας την εμφάνιση – έκπληξη στο χθεσινό show, ανεβαίνοντας στο catwalk και αφήνοντας άφωνους τους θεατές με το μοναδικό CÎROC φόρεμα της. Ένα φόρεμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για το supermodel από τον θρυλικό σχεδιαστή, που θα δούμε να φοριέται στα πιο «hot» party της χρονιάς!

 

Η κολεξιόν του Julien Macdonald για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, εντυπωσίασε μέσα από ένα concept «παράλληλου σύμπαντος». Η συλλογή έχει έντονες αντιπαραθέσεις, ανάμεσα στις αναγνωρίσιμες γραμμές του σχεδιαστή και σε ένα φουτουριστικό glam. Έντονα σχέδια, στενές γραμμές στις αποχρώσεις του χρυσού, ασημί, μαύρου και γκρι, παίζουν δημιουργικά με το έντονο κόκκινο, το βαθύ μπλε και το κίτρινο, μεταφέροντας τους θεατές σε μια μοντέρνα ουτοπία. Μια σειρά από πλεκτά υφάσματα, κρύσταλλα και δαντέλες δένουν αρμονικά στα χυτά υφάσματα, ενώ χειροποίητα κομμάτια υφάσματος αγγίζουν το σώμα, δημιουργώντας την αίσθηση ενός δεύτερου δέρματος. Μοτίβα από τη φύση αποτυπωμένα σε μετάξι, όλα εμπνευσμένα από τα δάση του Αμαζονίου.

Πριν το show, η Alessandra Ambrosio βρέθηκε με τους καλεσμένους της CÎROC σε ένα pre-event ενώ στο τέλος του show, η Alessandra βρέθηκε στο catwalk με το μοναδικό της φόρεμα, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους, τα media, τους επωνύμους, και τη βιομηχανία της μόδας,  επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα περιζήτητο μοντέλο. Ο Julien MacDonald τη συνόδευσε στο catwalk και το ζευγάρι γιόρτασε μια λαμπρή στιγμή στο London Fashio Week μέσα σε μια βροχή από confetti σε μεταλλικές αποχρώσεις κάτω από ένα show φωτισμένο στις αποχρώσεις του ηλεκτρίκ.

Η Alessandra Ambrosio δήλωσε: «Τί υπέροχο φινάλε για το London Fashion Week! Ενθουσιάστηκα όταν ο Julien Macdonald σχεδίασε αυτό το φόρεμα για μένα –ένα φόρεμα για τις μοναδικές στιγμές χαράς και επιτυχίας. Φορώντας το CÎROC utopia φόρεμα στο σημερινό catwalk,  ένοιωθα ότι πραγματικά ήταν η καταλληλότερη στιγμή και σίγουρα μια μοναδική εμπειρία στη μέχρι τώρα καριέρα μου!»

1 min

Ο Julien Macdonald είπε: “Η συλλογή μου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 σχεδιάστηκε έχοντας στο νου κομψούς, δυνατούς και με αυτοπεποίθηση για το σώμα τους, . Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από μια μοντέρνα ουτοπία και το πρόσφατο ταξίδι μου στα δάση του Αμαζονίου. Για την νέα συλλογή μου ήθελα να φέρω την απόλυτη ισορροπία μεταξύ των γνωστών red carpets σχεδιαστών και της εισαγωγής σε έναν νέο κόσμο. Ήθελα να δώσω τον άλλον μου εαυτό, αυτόν που απεικονίζεται με διακοσμημένα κομμάτια σε δυναμική πιο σπορ γραμμή. Η Alessandra Ambrosio και η CÎROC ήταν οι απόλυτοι συνεργάτες στο London Fashion Week, αφού εκείνη ενσωματώνει τις αξίες μιας δυνατής ανεξάρτητης γυναίκας, ενώ η CÎROC αντιπροσωπεύει ένα πολυτελές lifestyle που εμπνέει. Σχεδίασα το CÎROC utopia dress που αποτυπώνει το χαρακτηριστικό ζαφειρένιο μπλε της CÎROC για να αιχμαλωτίσω την ενέργεια της αλλά και να αναδείξω τα χαρακτηριστικά της CIROC”.

 

Η Alessandra Ambrosio βρίσκεται στο London Fashion Week με τη CÎROC, στα πλαίσια της συνεργασίας τους που τoυς φέρνει κοντά στα μεγαλύτερα fashion events στις πιο διάσημες πρωτεύουσες του πλανήτη. Για το London Fashion Week, η συνεργασία ξεκίνησε με τη First Row φωτογράφιση από τον μοναδικό Mario Testino την προηγούμενη εβδομάδα και αποτελεί το 2ο μέρος μιας τριλογίας (το 1ο μέρος «Hair& Make-up» πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το 2017 και το 3ο θα μας συναρπάσει την Πρωτοχρονιά!)

#ONARRIVAL