5 διάσημα ζευγάρια που αγαπάμε (και δεν θέλουμε ποτέ να χωρίσουν) - Free Sunday
5 διάσημα ζευγάρια που αγαπάμε (και δεν θέλουμε ποτέ να χωρίσουν)

5 διάσημα ζευγάρια που αγαπάμε (και δεν θέλουμε ποτέ να χωρίσουν)

Χαβιέ Μπαρδέμ- Πενέλοπε Κρουθ

Είναι η ευρωπαϊκή απάντηση στο Χόλυγουντ. Λαμπεροί, ταλαντούχοι, κοινωνικά ευαίσθητοι και με ένα βραβείο Όσκαρ ο καθένας τους ο Χαβιέ και η Πενέλοπε είναι ερωτευμένοι και λάμπουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Το πολυαναμενόμενο και στην Ελλάδα Loving Pablo, που προβλήθηκε στην Βενετία, σήμανε την επανένωση των δύο ηθοποιών στη μεγάλη οθόνη 9 χρόνια μετά το Vicky Cristina Barcelona (στα γυρίσματα του οποίου έγιναν ζευγάρι και χάρισε Όσκααρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στην Πενέλοπε). Μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Λίο Ενσίνας και τη Λούνα.

 

Pase de #lovingpablo en el Velodromo de Anoeta con 3000 personas! Muchas gracias al público por tanto cariño!!!!! @sansebastianfes #fernandoleondearanoa #javierbardem

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις

Ντάνιελ Γκρεγκ και Ρέιτσελ Βάις

Χαμηλών τόνων και ύφους και οι δυο, όταν δεν έχουν γυρίσματα γυρνάνε τις θεατρικές πειραματικές θεατρικές σκηνές του Λονδίνου. Άλλωστε και οι δύο ξεκίνησαν από το θέατρο πριν συνεπάρουν με τη λάμψη και το ταλέντο τους το Χόλιγουντ. Εκείνη -ο σπουδαιότερος ρόλος της καριέρας της ήταν αυτός στον Επίμονο Κηπουρό όπου έπαιξε μια ακτιβίστρια που δολοφονήθηκε, δίπλα στον Ρέιφ Φάινς και το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου το 2006 - ήταν αρραβωνιασμένη με το σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι (που τώρα τα έχει με την Τζένιφερ Λόρενς), με τον οποίο έχει ένα γιο, τον Χένρι Τσανς. Στο παρελθόν, είχε δεσμό με το σκηνοθέτη Σαμ Μέντες (πρώην της Κέιτ Γουίνσλετ. Εκείνος το 1992, ο Κρεγκ παντρεύτηκε την Σκωτσέζα Φιόνα Λούντον, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Έχουν μια κόρη, την Έλα. Το ζευγάρι όμως χώρισε το 1994. Ύστερα, έκανε σχέση με την Γερμανίδα Χίκε Μάκατς, ενώ λίγο καιρό μετά με την παραγωγό Σατσκούκι Μισέλ. Παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2011 και ζουν στο 4.000.000 λιρών σπίτι του Ντάνιελ κοντά στο Ρίτζεντς Παρκ, στο Λονδίνο.

 

Daniel Craig and his gorgeous wife Rachel Weisz attend the opening night of Hamlet at @publictheaterny in New York on Friday, July 14th 2017. Daniel was wearing an unidentified blue button front shirt we first seen him wearing back in September when he attended @thekillers gig in Atlanta, GA. He paired this with an unidentified pair of cream jeans and his well worn @jcrew Kenton suede boots in sahara. As always if anyone has any info on the shirt and jeans we would love to hear from you! #whatsdanielwearing #danielcraig #rachelweisz #jcrew #hamlet #publictheatreny #newyork #menswear #mensstyle #mensfashion #celebrityfashion #fashion #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη What's Daniel Wearing (@whatsdanielwearing) στις

 

Κανείς δεν περίμενε αυτή η σχέση να διαρκέσει τόσο ή να αποφέρει τόσα χρήματα στους Μπέκαμ. Η Βικτώρια Άνταμς γόνος πλούσιας οικογένειας του Λονδίνου ήταν ένα από τα Spice Girls όταν έβαλε στο μάτι τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1997. Μάλιστα η σχέση τους είχε ενοχλήσει τον εμβληματικό προπονητή της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ο Ντέιβιντ είχε κάνει το κινητό σκουλαρίκι μιλώντας όλη την ώρα με την Βικτώρια. Μάλιστα στα αποδυτήρια και ενώ ο Σερ Άλεξ μιλούσε στους παίκτες ο Ντέιβιντ ήταν αφηρημένος μιλώντας φυσικά στην Βικτώρια. Έτσι ο Φέργκιουσον εκτόξευσε εναντίον του ένα παπούτσι παρασημοφορώντας τον με τρία ράμματα. Το ζευγάρι πάντως παντρεύτηκε το 1999, ενώ είχε γεννηθεί ο πρώτος τους γιός, Μπρούκλιν. Κουμπάρος ήταν ο Γκάρι Νέβιλ. και η Βικτώρια ακολούθησε τον Μπέκαμ στην Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Παρίσι και το Λος Άντζελες όπου τελικά εγκαταστάθηκαν μόνιμα. Ο γάμος τους πέρασε μεγάλη κρίση όταν στα χρόνια της Μαδρίτης ο Ντέιβιντ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε σχέση με την νταντά των παιδιών. Τίποτα δεν αποδείχτηκε και οι Μπέκαμ εξακολουθούν να είναι μαζί και ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια της showbiz.

 

Wow we really did this ☺️ Happy Anniversary to an amazing wife , mummy and strong business woman ? ❤️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #Harpernotoninstagram Love you x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Λίαμ Χέμσγουορθ- Μάιλι Σάιρους

Ο Λίαμ γνώρισε τη Μάιλι το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song και έπειτα από μια θυελλώδη σχέση τριών χρόνων της έκανε πρόταση γάμου. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου (2013) ωστόσο χώρισαν και για αρκετό διάστημα δεν έκαναν καν παρέα. Τον Νοέμβριο του 2015 ο σέξι πρωταγωνιστής δήλωσε στο Men's Fitness «Ήμασταν μαζί και δεν νομίζω ότι εκείνα τα συναισθήματα θα αλλάξουν ποτέ. Κι αυτό είναι καλό γιατί αποδεικνύει σε μένα ότι ήταν αληθινά. Ήταν πραγματικά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και θα είναι πάντα». Προφητικές οι δηλώσεις του γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2016 έκαναν μαζί στην Αυστραλία, χώρα του Λίαμ. Η τρέλα της Μάιλι δεν φοβίζει τον Λίαμ –δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πληθωρικό φιλανθρωπικό της έργο. Από την άλλη η 24χρονη τραγουδίστρια που πριν από τέσσερα χρόνια αποτίναξε από πάνω της την αγνή και αθώα εικόνα της Χάνα Μοντάνα και υιοθέτησε μία πιο τολμηρή και ριζοσπαστική περσόνα χρωστάει το νέο της πιο γήινο ύφος στον Λίαμ Χέμσγουορθ. Όλα αυτά είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Billboard τον Μάιο πως πλέον δεν παίρνει ναρκωτικά και δεν πίνει. Το καλοκαίρι φούντωσαν οι φήμες για γάμο αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε.

 

My little angel and I.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Hemsworth (@liamhemsworth) στις

Σοφία Βεργκάρα- Τζο Μανγκανιέλο

H εντυπωσιακή Κολομβιανή σταρ μπήκε στη ζωή και την καρδιά μας ουσιαστικά με το Modern Family. Μπριόζα και ακαταμάχητα σέξι έγινε η λάτιν απάντηση στην Μόνικα Μπελούτσι. Ωστόσο και ενώ όλοι περίμεναν να επισημοποιηθεί η σχέση της με τον χρόνια αρραβωνιαστικό της Νικ Λόεμπ τον Μάιο του 2014 χώρισαν για να ξεκινήσει μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα τους σχετικά με με δύο έμβρυα που είχαν καταψύξει το διάστημα που ήταν μαζί. Ωστόσο το 2014 έκρυβε εκπλήξεις καθώς δύο μήνες μετά τον χωρισμό της γνώρισε τον Τζο και έξι μήνες μετά παντρεύτηκαν σε μια παραμυθένια τελετή στην Φλόριντα. Μοιάζει με έρωτας εξπρές όμως οι δυο τους είναι από τα πιο ταιριαστά γονιδιακά ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ. Πρόσφατα οι δυο τους εντοπίσθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου κάνουν τα γυρίσματα για μια νέα ταινία. είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν μαζί σε ταινία. Στις παπαρατσικές φωτογραφίες οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και ακόμη και στην δουλειά δεν διστάζουν να αγκαλιαστούν.

 

#setlife? #ny mi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις