Πρώτη εμφάνιση για την εγκυμονούσα Κέιτ - Free Sunday
Πρώτη εμφάνιση για την εγκυμονούσα Κέιτ

Πρώτη εμφάνιση για την εγκυμονούσα Κέιτ

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης έκανε η Κέιτ Μίντλεντον και ήταν κομψή για ακόμη μία φορά.

Η Κέιτ Μίντλεντον επέλεξε να κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε εκδήλωση του παλατιού για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

 

Η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο δαντελένιο φόρεμα από την σχεδιάστρια Αλις Τέμπερλι, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχεδιάστριας αξίζει 995 ευρώ.

Σύμφωνα με την express.co.uk, η επιλογή του χρώματος στο φόρεμα θα πυροδοτήσει τις φήμες σχετικά με το φύλο του μωρού με το μπλε να υποδηλώνει πως θα φέρει στον κόσμο αγόρι.

«Η κατάσταση υγείας της δούκισσας βελτιώνεται αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από τον σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης. Είναι χαρούμενη που βρίσκεται εδώ», είπε ένας βασιλικός βοηθός, όπως μεταδίδει η The Sun.

 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλεντον ήταν στην 20η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με την δούκισσα να μην δίνει το «παρών» ούτε την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ.

Οπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης του παλατιού για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλεντον, η δούκισσα πάσχει από υπερέμεση κύηση, όπως και στις δύο πρώτες της εγκυμοσύνες.

Η Κέιτ Μίντλετον παρέμενε για αρκετό διάστημα κλινήρης στο παλάτι καθώς αισθανόταν αδιαθεσία και ζαλάδα σε έντονο βαθμό που δεν της επιτρέπουν να εκπληρώσει τα καθήκοντά της.