Τζένιφερ Λόπεζ- Άλεξ Ροντρίγκεζ: ο υπέροχος έρωτας τους στο Vanity Fair - Free Sunday
Τζένιφερ Λόπεζ- Άλεξ Ροντρίγκεζ: ο υπέροχος έρωτας τους στο Vanity Fair

Τζένιφερ Λόπεζ- Άλεξ Ροντρίγκεζ: ο υπέροχος έρωτας τους στο Vanity Fair

Είναι η πρώτη επίσημη κοινή τους φωτογράφιση και συνέντευξη. Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez φωτογραφίζονται από τον Mario Testino για το Vanity Fair και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. 

Η Jlo αποκάλυψε το πρώτο ραντεβού τους, το οποίο έγινε πέρυσι τον χειμώνα. «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου "Shades of Blue", οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου- μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, "Η Jennifer είμαι". Και εκείνος μου απάντησε, "Δείχνεις πολύ όμορφη"», αφηγείται η τραγουδίστρια.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Rodriguez της τηλεφώνησε για να βγουν για φαγητό.

 

#VanityFair December Issue @arod ?: @mariotestino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η Lopez του εκμυστηρεύτηκε πως είχαν γνωριστεί ξανά πριν 12 χρόνια, στη διάρκεια ενός αγώνα κι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Mark Antony. «Του λέω, "εντάξει δεν πειράζει αν δεν το θυμάσαι", κι αυτός μου απάντησε, "Στάδιο Shea, στη διάρκεια του αγώνα με τους New York Mets"», λέει η ίδια.

«Καθόταν απέναντί μου με το λευκό του πουκάμισο, αρρενωπός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα πολύ ομιλητικός. Μάλλον περίμενε να είμαι κι εγώ έτσι, αλλά καμία σχέση. Εγώ απλώς ακούω. Μιλούσε για σχέδιά του, το πώς σταμάτησε το μπέιζμπολ, πως φανταζόταν τον εαυτό του να παντρεύεται ξανά, πράγματα τέλος πάντων για τα οποία δεν μιλάς στο πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρω βασικά αν νόμιζε πως ήταν ραντεβού. Εγώ έτσι πίστευα. Μετά κατάλαβα πως ήταν πολύ αγχωμένος γιατί με ρώτησε αν θέλω ποτό. Του είπα πως δεν πίνω και με ρώτησε αν με πειράζει να πιει αυτός. Είχε τόση νευρικότητα κι αυτό ήταν πολύ γλυκό», προσθέτει η Lopez.

Ο Rodriguez λέει πως από εκείνο το βράδυ θυμάται την Lopez να του λέει τρεις με τέσσερις φορές ότι είναι ελεύθερη. «Έπρεπε να οργανώσω λίγο τις σκέψεις μου. Πήγα στην τουαλέτα και εκεί αποφάσισα να της στείλω μήνυμα στο κινητό», λέει ο Rodriguez με την Lopez να συμπληρώνει: «Οπότε εγώ καθόμουν εκεί στο τραπέζι και ξαφνικά έρχεται μήνυμα. Μου έγραφε: "Δείχνεις τόσο σέξι"». «Μετά όμως άρχισε να χτυπά ο συναγερμός και έπρεπε να φύγουμε κακήν κακώς από το μαγαζί», λένε και οι δυο γελώντας.

Αμφότεροι ξεκίνησαν από «χαμηλά», έγιναν πολύ γρήγορα πλούσιοι και διάσημοι και χρειάστηκε πολλές φορές να πολεμήσουν τους «δαίμονές» τους. Σήμερα, όμως δηλώνουν πιο συνειδητοποιημένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, και μοιράζονται για πρώτη φορά τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν είναι μόνοι οι δυο τους. 

«Είμαστε κάτι σαν δίδυμα. Είμαστε το ίδιο ζώδιο, Λέων, με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, και οι δύο Λατίνοι και καμιά εικοσαριά ακόμη πράγματα», λέει η διάσημη τραγουδίστρια. «Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει πως εκείνο που αγαπά περισσότερο πάνω του είναι το γεγονός ότι εκτιμά τις μικρές στιγμές της ζωής. «Θυμάμαι μια φορά ήμουν στο μπάνιο κι εκείνος καθόταν δίπλα στο τζάκι με μια ρόμπα. Επειδή όμως ζεστάθηκε, αποφάσισε να βγει στη βεράντα έξω από το δωμάτιο,παίρνοντας στα χέρια ένα βιβλίο. Τότε βγαίνω εγώ έξω και του λέω, "Τι κάνεις εκεί;". Μου απάντησε, "Ζω το όνειρο". Αυτό είναι που μου αρέσει. Σκέφτηκα ότι είναι τόσο διαφορετικός. Πολλοί από όσους έχω γνωρίσει δεν εκτιμούν τη ζωή τους και πόσο υπέροχη είναι, όχι τα μεγάλα σπίτια, αλλά εκείνη τη στιγμή που κάθεσαι δίπλα σε κάποιον που αγαπάς, μαζί με την οικογένειά σου». Μελώσαμε Τζένιφερ…

 

@VanityFair December Cover With My ❤️... Story Available NOW: https://www.vanityfair.com/style/2017/10/jennifer-lopez-alex-rodriguez-cover-story?mbid=J-ROD #VanityFair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις