Ερωτευμένη η Μάλια Ομπάμα - Free Sunday
Ερωτευμένη η Μάλια Ομπάμα

Ερωτευμένη η Μάλια Ομπάμα

Eδώ και λίγες ώρες τον γύρο του ίντερνετ κάνει η είδηση πως η 19χρονη Μάλια Ομπάμα, κόρη του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, είναι ερωτευμένη με έναν 23χρονο Βρετανό φοιτητή του Χάρβαρντ, ο οποίος είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα το «πιο περιζήτητο αγόρι της σχολής του».

Φαίνεται λοιπόν ότι πολλές είχαν συγκεντρώσει την προσοχή τους πάνω στον Rory Farquharson, o οποίος είναι δευτεροετής φοιτητής του κορυφαίου αμερικανικού εκπαιδευτικού ιδρύματος και γιος ενός πολύ ευκατάστατου τραπεζίτη από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο νεαρός που έχει κατακτήσει την κόρη του Μπαράκ έχει φοιτήσει σε ένα από τα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας και, μάλιστα, είχε ψηφισθεί «επικεφαλής» των μαθητών (Head of School), τίτλος που απονέμεται από τους διευθυντές των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας στους μαθητές με τις υψηλότερες ακαδημαϊκές επιδόσεις και το μεγαλύτερο κοινωνικό χάρισμα.

Εκτός από ευφυής, δραστήριος και κοινωνικός, ο Rory φαίνεται ότι έχει και μεγάλες βλέψεις, καθώς, όπως αναφέρει στα social media, ενδιαφέρεται να ακολουθήσει καριέρα στον τραπεζικό κλάδο, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του.