Χρόνια πολλά Μάιλι - Free Sunday
Χρόνια πολλά Μάιλι

Χρόνια πολλά Μάιλι

Γεννημένη 23 Νοεμβρίου 1992 η αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι κόρη του τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους και της Αμερικανίδας ηθοποιού-παραγωγού Τις Σάιρους. Η Μάιλι μεγάλωσε σε μια φάρμα 500 στρεμμάτων στο Φράνκλιν του Τενεσί, ένα προάστιο του Νάσβιλ, όπου τελείωσε και το δημοτικό σχολείο. Μεγάλωσε χριστιανικά και βαφτίστηκε στην εκκλησία πριν από τη μετάβασή της στο Χόλιγουντ το 2005. Πήγαινε στην εκκλησία συχνά ενώ καθώς μεγάλωνε φορούσε και ένα δαχτυλίδι αγνότητας. Η Μάιλι υπήρξε από τις πιο δημοφιλείς πρωταγωνίστριες του Disney Channel και έγινε από τα 11 της πολύ αγαπητή στο νεανικό κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Χάνα Μοντάνα όπου υποδυόταν την Miley Stewart / Hannah Montana.

 

& it was alllll yellllllloooowwww ! @converse coming soon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Η Μάιλι υπέγραψε συμβόλαιο με την Hollywood Records το 2007, για να γυρίσει την ταινία Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus. Τα τραγούδια της ταινίας κυκλοφόρησαν σε άλμπουμ που πούλησε 3 εκ. αντίτυπα στις ΗΠΑ, μια εποχή που το downloading δεν επιτρέπει τέτοιες πωλήσεις. Την ίδια χρονιά, η περιοδεία της με τίτλο Best of Both Worlds Tour δημιουργούσε ουρές έξω από τα ταμεία. Το 2009 η Μάιλι με το άλμπουμ της The Time of Our Lives, κατέλαβε την δεύτερη θέση στα Billboard Hot 100, το τραγούδι της με τίτλο "Party in the U.S.A." έγινε το πιο πολυζήτητο από τα single στην μουσική αγορά. Το 2010 η Μάιλι κυκλοφόρησε την νέα της ταινία με τίτλο, The Last Song (Το Τελευταίο Τραγούδι) όπως επίσης και το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο, Can't Be Tamed.

 

Going LIVE soon! Let's have our own album release listening party for those of y'all who can't make it to Nashville!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Tο καλοκαίρι κυκλοφόρησε την πρώτη της σειρά ρούχων και αξεσουάρ σε συνεργασία με τον γνωστό σχεδιαστή Max Azria. Η Μάιλι ήταν μια κινούμενη ταμειακή μηχανή μέχρι διέρρευσαν στο Διαδίκτυο από ένα εφηβικό χάκερ που είχε πρόσβαση Gmail λογαριασμό της προκλητικές φωτογραφίες που είχε τραβήξει με εσώρουχα και μαγιό διέρρευσαν. Η Μάιλι χαρακτήρισε τις εικόνες ως "ανόητες, με ακατάλληλα πλάνα" και δήλωσε, "εγώ είμαι όπως είμαι και κάνω λάθη, δεν είμαι τέλεια. Ποτέ δεν προορίζονταν για κάποιον αυτές οι εικόνες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους απογοήτευσα".

 

Links to the full performance of #BadMood & #IWouldDieForYou are on my twitter page OR swipe up on my stories to watch! Check it out! @nbcsnl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Το «σκάνδαλο» μπορεί να απογοήτευσε τους έφηβους fans της, όμως την έκαναν πολύ δημοφιλή στην ενήλικη αγορά. Έτσι, έστω και άχαρα η Μάιλι άφησε πίσω της την Χάνα Μοντάνα.

 

Don't forget ! The 1st night of #MileyWeek starts on @fallontonight .... we tried to make it special for everyone at home watching ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Όταν ήταν ακόμα έφηβη είχε δηλώσει στη μητέρα της πως είναι pansexual (έλκεται ταυτόχρονα και από τα δύο φύλα). Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Ποτέ δεν έβαζα στον εαυτό μου ταμπέλες. Είμαι έτοιμη να αγαπήσω οποιονδήποτε με αγαπήσει για αυτό που είμαι!" Το 2010, στα γυρίσματα της ταινίας "The Last Song", γνώρισε τον επίσης ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, ένα χρόνο μετά (όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών) αρραβωνιάστηκαν, αλλά το 2013, χώρισαν λόγω της ξαφνικής εκκεντρικής συμπεριφοράς της Σάιρους.

 

Date night w @liamhemsworth ??? #thorragnarok @chrishemsworth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Έπειτα, το 2015, έγινε γνωστή η σχέση της με το μοντέλο Στέλλα Μάξγουελ, η οποία κράτησε λίγους μήνες. Από τα τέλη του ίδιου έτους, μέχρι τα μέσα του 2016, είχε σχέση με τον ηθοποιό Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ. Το 2016 έγινε γνωστή η επανασύνδεση της με τον Λίαμ Χέμσγοουρθ, με τον οποίο είναι ακόμα μαζί και μάλιστα, μέσω του νέου της τραγουδιού (Malibu) μιλάει για εκείνον, τον χωρισμό και τη νέα αρχή τους ως ζευγάρι. Τον Μάιο του 2017, η Σάιρους αποκάλυψε στο περιοδικό Billboard τη σχέση της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ αλλά και την απόφαση για απεξάρτηση. Συγκεκριμένα είπε: "Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω!" ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτή η αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη και ότι στο παρελθόν δεν έδειχνε καμία σημασία στις παροτρύνσεις για να σταματήσει τη χρήση μαριχουάνας. Eπιπλέον, το καλοκαίρι του 2017, μίλησε και στο περιοδικό Harper’s Bazaar για την εποχή που έπαιρνε ναρκωτικά και τους εφιάλτες θανάτου που είχε λέγοντας: "Είχα πάντα έναν εφιάλτη, έβλεπα ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια του μονολόγου μου για το «Saturday Night Live», για κάποιον λόγο, ότι έτσι απλά θα πέθαινα… «Γκούγκλαρα» για το θέμα αυτό και είδα ότι ποτέ δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο… Κανείς ποτέ δεν είχε πεθάνει από κάπνισμα μαριχουάνας, αλλά κανένας δεν κάπνιζε τόσο πολύ όσο εγώ..."