Νέα ταινία και αμόρε για τον Ντι Κάπριο; - Free Sunday
Νέα ταινία και αμόρε για τον Ντι Κάπριο;

Νέα ταινία και αμόρε για τον Ντι Κάπριο;

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μετά την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια άλλη ταινία. Το 2018, όμως, θα τον δούμε σε δύο παραγωγές, στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε Killers of the Moon Flower, αλλά και στην ταινία Black Hand που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους του χρόνου.

Και οι δύο είναι βασισμένες σε πραγματικές ιστορίες.

Τo Black Hand παρακολουθεί τις προσπάθειες του ιταλοαμερικάνου αστυνομικού Joe Petrosino –τον επονομαζόμενο "Ιταλό Sherlock Holmes" – να εξαρθρώσει τις συμμορίες της Ν. Υόρκης στην αρχή του 1900 και είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Stephan Talty.

Το Killers of the Moon Flower περιστρέφεται γύρω από την πραγματική ιστορία του θανάτου μελών της ινδιάνικης φυλής Osage στην Οκλαχόμα που πραγματοποιήθηκε όταν βρέθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Η ιστορία περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την απληστία, τη συνωμοσία και τον κατατρεγμό της ινδιάνικης φυλής που έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε να παρέμβει η κυβέρνηση. Το " Killers of the Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI" είναι μυθιστόρημα του David Grann και την κινηματογραφική του προσαρμογή έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Eric Roth ενώ το βιβλίο αγοράστηκε για πέντε εκατομμύρια δολάρια σε μία δημοπρασία που περιελάμβανε πολλές και γνωστές εταιρείες παραγωγής.Βασικό ρόλο έχει και ο J. Edgar Hoover που ήταν ο επικεφαλής της έρευνας και έγινε γνωστός από αυτήν την υπόθεση. Αυτή θα είναι η έκτη συνεργασία Ντι Κάπριο και Σκορσέζε μετά τα "Gangs of New York", "The Aviator", "The Departed","The Wolf of Wall Street" και "Shutter Island".

Εκτός αυτών ο ΝτιΚάπριο έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα μία ταινία. Πρόκειται για μία βιογραφία του Λεονάρντο ντα Βίντσι την προσαρμογή της οποίας έκανε ο Ουόλτερ Ισάακσον, για λογαριασμό της Paramount, η οποία κέρδισε στο νήμα την Universal. Εξάλλου ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πήρε το όνομά του από τον ντα Βίντσι, όπως έχει πει η μητέρα του βλέποντας ένα από τα έργα του θρυλικού καλλιτέχνη στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Εξίσου δραστήρια φαίνεται να είναι και η ερωτική του ζωή. Η προτίμησή του Leo στα μοντέλα είναι γνωστή πριν ακόμα τη Ζιζέλ, το 2000. Μετά τη βραζιλιάνα καλλονή – η σχέση τους τελείωσε το 2005 μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις- ακολούθησαν οι Μπαρ Ρεφαέλι, Μανταλίνα Γκίνια, Έριν Χέδερτον, Τόνι Γκαρν, Νίνα Άγκνταλ. Καμία δεν έμεινε πάνω από χρόνο στο πλευρό του. Πρόσφατα στη δημοσιότητα βγήκαν νέες φωτογραφίες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Lorena Rae. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη εάν πρόκειται για απλό θαυμασμό ή έρωτα, όμως ο ηθοποιός φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα της. Ο φακός απαθανάτισε την 23χρονη Γερμανίδα καλλονή μαζί με τον Leonardo να κάνουν ποδήλατο.

 

#tb to one of my favorite shoots of all time .. @linatesch ? happy monday everyone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorena Rae (@lorenara__) στις

 

... coming for you #Tulum ??? first time - so excited!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorena Rae (@lorenara__) στις

 

Never stepping on a plane without my hoodie ✈️ thanks Berlin - now omw to NYC ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorena Rae (@lorenara__) στις

 

... from Cannes to Monaco ?? (trying not to get seasick)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorena Rae (@lorenara__) στις