Αυτή είναι η νέα ταινία του Ν. Περάκη - Free Sunday
Αυτή είναι η νέα ταινία του Ν. Περάκη

Αυτή είναι η νέα ταινία του Ν. Περάκη

Παναγής Πάνδωρας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης): εύπορος ψυχίατρος, γιος μεγαλοεκδότη, γοητευτικός κι αδίστακτος.

Τζορτζίνα Τσελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη): άνεργη ηθοποιός, κόρη μικροαστών καλλιτεχνών, όμορφη και αποφασισμένη να πετύχει.

Οι δυο τους, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται ξαφνικά, απερίσκεπτα και παράφορα και παντρεύονται. Η Τζορτζίνα, στην προσπάθειά της να ταιριάξει στο περιβάλλον του Παναγή, απαρνιέται τον εαυτό της. Το δημιουργικό της αδιέξοδο, σε συνδυασμό με μια δύσκολη εγκυμοσύνη, την μεταμορφώνουν, καθώς συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι όπως το φαντάστηκε στο γάμο της.

 Η ραγδαία αλλαγή των οικονομικών δεδομένων, η αυτοκτονία του πατέρα του Παναγή για χρέη κι η επικείμενη ανάμειξη του Παναγή στην πολιτική, μεγεθύνουν τις αντιθέσεις τους και απομακρύνουν το ζευγάρι δίνοντας, ραγδαία σχεδόν, τη θέση του θαυμασμού, του πάθους και της έλξης, στην απογοήτευση, την αποξένωση και τελικά την υποτίμηση και τον ανταγωνισμό. Τότε αρχίζει ο παραλογισμός, καθώς η ιστορία αγάπης τους, γίνεται μίσους κι εκδίκησης, με τους δυο τους να φτάνουν στα άκρα προκειμένου να επιβιώσουν.

Αυτό είναι το Success Story, η νέα ταινία του Νίκου Περάκη, για ένα παθιασμένο έρωτα στα χρόνια της απερισκεψίας, που θα δούμε τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους.

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Αννίτα Κούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Πάνος Κρανιδιώτης, Γιάννης Κοκιασμένος

Φιλική συμμετοχή: Μαρία Αλιφέρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρία Μπακοδήμου, Ορφέας Αυγουστίδης

Δείτε εδώ το teaser trailer: