H Αλίσια Βικάντερ είναι η νέα Λάρα Κροφτ - Free Sunday
H Αλίσια Βικάντερ είναι η νέα Λάρα Κροφτ

H Αλίσια Βικάντερ είναι η νέα Λάρα Κροφτ

Η ταινία «Tomb Raider» είναι η ιστορία που θα μας γνωρίσει μια νεαρή και αποφασιστική Λάρα Κροφτ, λίγο πριν γίνει μια παγκόσμια ηρωίδα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Αλίσια Βικάντερ («Ex Machina», «The Danish Girl») στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρορ Ούθαγκ («The Wave»), και σε παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Γκράχαμ Κινγκ («The Departed»). Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας συνέπεσε με την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του δημοφιλούς videogame από τις Square EnixCrystal Dynamics και Eidos Montreal.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Ντόμινικ Γουέστ («Money Monster», «300»), Γουόλτον Γκόγκινς («The Hateful Eight», «Django Unchained») και Ντάνιελ Γου («Into the Badlands» του AMC).

Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται στη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο, σε  σενάριο της Τζενίβα Ρόμπερτσον-Ντουόρετ. Η διεύθυνση φωτογραφίας του «Tomb Raider» είναι του Τζορτζ Ρίτσμοντ («MissionImpossible – Rogue Nation»), η καλλιτεχνική διεύθυνση του Γκάρι Φρίμαν («Maleficent»), το μοντάζ του υποψήφιου για Όσκαρ Στιούαρτ Μπερντ («Skyfall», «Gorillas in the Mist») και τα κοστούμια του Τιμ Γουόνσικ («Guardians of the Galaxy», «Captain AmericaThe Winter Soldier»).

 

Η ταινία «Tomb RaiderLara Croft» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου 2018 σε 2D και 3Dαπό την Tanweer.

Δείτε εδώ το trailer: