Πάμε σινεμά; (trailers) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (trailers)

Πάμε σινεμά; (trailers)

O Θρύλος του Ταρζάν σε 2D και 3D
(The Legend of Tarzan)
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέβιντ Γέιτς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάµιουελ Λ. Τζάκσον, Μάργκοτ Ρόµπι, Ντζίµον Χούνσου, Τζον Χερτ , Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Κριστόφ Γουόλτζ
ΣΕΝΑΡΙΟ: Άνταμ Γκόζαντ και Κρεγκ Μπρούερ
ΔΙΑΝΟΜΗ Tanweer.


Τον Ιούλιο του 2016, ο Ταρζάν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των παιδικών µας χρόνων, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σε μια επική 3D περιπέτεια. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού ήρωα του Έντγκαρ Ράις Μπάροους θα δούμε τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, γνωστό και ως Έρικ στην διάσημη σειρά του HBO, «True Blood».
Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν (Σκάρσγκαρντ) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκρέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ . Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Η σκηνοθεσία είναι του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ» και του επερχόμενου «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται». 

Δείτε εδώ το trailer:



Κάθαρση: έτος εκλογών
(The Purge: election year)
Σκηνοθεσία: Τζέιμς ντε Μόνακο
Πρωταγωνιστούν :  Φρανκ Γκρίλο, Ελίζαμπεθ Μίτσελ
Διανομή: UIP
Διάρκεια: 111’

Έχουν περάσει δύο χρόνια αφότου ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Λίο Μπαρνς (Φρανκ Γκρίλο) επέλεξε να μη σκοτώσει τον άνδρα που σκότωσε το γιο του. Τώρα ο Μπαρνς προσλαμβάνεται ως επικεφαλής της ασφάλειας της  γερουσιαστή Ρόαν (Ελίζαμπεθ Μίτσελ), πρωτοπόρου στην επόμενη προεδρική εκλογή, λόγω της υπόσχεσής της να εξαλείψει την ετήσια νύχτα της Κάθαρσης, κατά τη διάρκεια της οποίας νομιμοποιούνται οι φόνοι για την εκτόνωση του θυμού των πολιτών. Η Ρόαν, που έχει η ίδια πληγεί από την αποτρόπαια αυτή  παράδοση, χάνοντας, δεκαπέντε χρόνια πριν, όλη της την οικογένεια, στοχοποιείται από την κυβέρνηση και όταν έρχεται ακόμα μια νύχτα Κάθαρσης, ο Μπαρνς και η Ρόαν πρέπει να καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί μέχρι το πρωί, αν θέλουν να καταφέρουν να αλλάξουν τα πράγματα.

Δείτε εδώ το trailer: