Πώς ήταν τότε και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς" - Free Sunday
Πώς ήταν τότε και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς"

Πώς ήταν τότε και πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς"

  • TV

Ήτανε νιοι και γέρασαν οι πρώην πρωταγωνιστές της θρυλικής νεανικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που καθήλωνε μικρούς και μεγάλους από τις αρχές του ’90 στη χώρα μας.

Τα μισά κορίτσια του γυμνασίου ήθελαν να μοιάσουν στην Κέλλυ και τα άλλα μισά στην Μπρέντα ενώ Μπράντον και Ντίλαν, οι ζεν πρεμιέ της εποχής, έκαναν πάταγο με τα χτενίσματά τους και το στιλάκι του μικρομέγαλου πιτσιρικά ο οποίος αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα και ας μην κάνει σεξ μαζί τους. Αργότερα ήρθε και αυτό και μαζί οι ανησυχίες της μοναδικής παρθένας στο Μπέβερλι Χιλς Ντόνα Μάρτιν η οποία το φύλαγε για το γάμο και παραλίγο να τα καταφέρει. Πάντως παντρεύτηκε τον πρώτο της (μπορεί και τον μοναδικό της δεν θυμάμαι καλά) Ντέιβιντ Σίλβερ. Εκείνα τα παλιά καλά χρόνια λοιπόν μοιραζόμασταν τις ανησυχίες των αμερικανών νέων αυτοί ήταν πιο προχωρημένοι από εμάς και εμείς θέλαμε να τους μοιάσουμε μπας και ρίχναμε τον γκόμενο που ήταν δυο τάξεις μεγαλύτερος.

27 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το 1990 οπότε έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο του Μπέβερλι Χιλς. 27 χρόνια! Μια ολόκληρη ζωή και ο χρόνος είναι αμείλικτος ως γνωστόν με τους περισσότερους ανθρώπους αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του και μια νοσταλγία για τα μεγαλειώδη χρόνια που πέρασαν.

Δείτε παρακάτω πως ήταν και πως είναι τώρα μερικοί από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της νεανικής σειράς…

H Τζένι Γκαρθ, ενσάρκωνε την Κέλλυ Τέιλορ. Έναν από τους χαρακτήρες που πρωταγωνίστησαν σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Μετά το Μπέβερλυ Χιλς η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν μια συμμετοχή στο «Dancing with the stars» το 2007 όπου έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς.

kelly

O 47χρονος Τζέισον Πρίσλεϊ δεν κρατιέται και άσχημα. Μετά το ρόλο του ως Μπράντον Γουόλς, έπαιξε σε πολλά σίριαλ και ταινίες που προβλήθηκαν μόνο στην τηλεόραση ωστόσο ούτε και ο ίδιος ξεπέρασε ποτέ τα όρια του Μπράντον από το Μπέβερλυ Χιλς.

brandon

Η Σάνεν Ντόχερτι ήταν το αντίπαλο δέος της ξανθιάς Τζένι Γκαρθ. Η Μπρέντα Γουολς αιώνια αγαπημένη του Ντίλαν, έφυγε άδοξα από τη σειρά διότι ήταν λίγο «παλιοχαρακτήρας» λένε στην πραγματικότητα. Η ηθοποιός έπαιξε σε μία ακόμη πετυχημένη σειρά τις «Μάγισσες» που είχε προβληθεί και στη χώρα μας αλλά απολύθηκε καθώς ερχόταν συνεχώς σε αντιπαράθεση με τη συμπρωταγωνίστριά της. Πέρυσι η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο, έπειτα από επεμβάσεις, χημειοθεραπείες και ακτινοβολία, εδώ και μερικούς μήνες έχει δηλώσει πως η ασθένειά της είναι σε ύφεση.

brenda

O 50χρονος Λουκ Πέρυ που ενσάρκωνε τον αντισυμβατικό Ντίλαν μετά το Μπέβερλυ Χιλς δοκιμάστηκε σε πολλά τηλεοπτικά πρότζεκτ αλλά μάλλον δεν πέτυχε και πολλά. Παντρεύτηκε, χώρισε απέκτησε δύο παιδιά και συνεχίζει να το παλεύει στον τομέα του.

dylan

Η 44χρονη πλέον Τόρι Σπέλινγκ, το κοριτσάκι του μπαμπά Άρον Σπέλινγκ είχε όλα τα εφόδια να φτάσει ψηλά χωρίς προσπάθεια. Δεν τα κατάφερε, αντ’ αυτού αναλώθηκε σε γάμους, διαζύγια, διαχωρισμούς περιουσιών, κατασπατάληση χρημάτων με αποτέλεσμα να έχει οικονομικά προβλήματα και μερικά guest σε διάφορες σειρές από δω και από κει. Που να μην ήταν κόρη και του Άρον Σπέλινγκ δηλαδή, το μόνο αξιόλογο δημιούργημά της ένα βιβλίο με τίτλο «Story telling» που εκδόθηκε το 2008 και έγινε best seller. Κατά τα άλλα η Ντόνα Μάρτιν πέρασε και δεν ακούμπησε.

donna

O Ίαν Ζέρινγκ πάτησε τα 52 και κρατιέται καλά. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του από τότε που ολοκληρώθηκε το Μπέβερλυ Χιλς κατά τα άλλα όλα καλά. Παντρεύτηκε, έκανε 2 παιδάκια και εμφανίζεται τηλεοπτικά όπου τον καλούν.

steve

Την Άντρεα Ζάκερμαν σίγουρα τη θυμάστε. Ήταν το άβγαλτο «φυτό» της τάξης που θα έμπαινε σίγουρα ιατρική μετά το σχολείο αλλά ερωτεύτηκε και έμεινε έγκυος έτσι άβγαλτη που ήταν και αντί για γιατρός έγινε μαμά και νοσοκόμα. Anyway στην πραγματικότητα η ηθοποιός Γκαμπριέλ Κάρτερις, ετών 56, δεν έκανε τίποτα αξιόλογο τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά ωστόσο από το 2012 είναι πρόεδρος του συνδικάτου των Αμερικανών ηθοποιών τηλεόρασης. Not bad.

andrea

Ο 44χρονος Μπράιαν Όστιν Γκριν ήταν το παιδί της σφαλιάρας στο Μπέβερλι Χιλς, στην πραγματικότητα όμως είναι… πεταχτούλης. Όσο έπαιζε στη σειρά τα είχε φτιάξει με την Τίφανι Άμπερ Θίσεν, την πληθωρική Βάλερι, μετά τα χάλασαν και τα έφτιαξε με τη μελαχρινή Βανέσα Μάρσιλ από την ίδια σειρά (που υποδυόταν τη αδελφή της Ντόνα ένα φεγγάρι). Με αυτήν απέκτησε ένα παιδί. Όταν πάτησε τα 30 τα έφτιαξε με τη 18χρονη τότε Μέγκαν Φοξ και αυτή ήταν και η μεγάλη του επιτυχία. Με τη Μέγκαν πότε χωρίζουν, πότε τα ξαναφτιάχνουν, πότε παντρεύονται, έχουν τρία παιδιά πάντως και προχωράει η ζωή.

david

H Tίφανι Άμπερ Θίσεν, η Βάλερι Μαλόουν που πήγαινε με όλους αν θυμάστε, έχει την πιο προβεβλημένη καριέρα σε σύγκριση με τους πρώην συναδέλφους της. Εκτός από το Μπέβερλυ Χιλς ήταν πρωταγωνίστρια στο «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» ενώ σε πιο ώριμη ηλικία ενσάρκωσε εξαιρετικά τη σύζυγο ενός πράκτορα του FBI στη δημοφιλή σειρά «White collar». Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει δική της μαγειρική εκπομπή «Dinner at Tiffani’s» και μάλιστα με επιτυχία. Το 2018 το Netflix θα προβάλλει τη σειρά «Alexa&Katie» με πρωταγωνίστρια την Τίφανι. Ίσως η μοναδική που ξεχωρίζει.

valery

Ακόμα μία αξέχαστη ηρωίδα της νεανικής σειράς, η εξωστρεφής Κλερ. Η ηθοποιός Καθλίν Ρόμπερτσον που την υποδύθηκε έκανε αξιόλογα βήματα στην καναδική τηλεόραση, είναι από τον Καναδά άλλωστε, και μερικές εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες και σειρές. Την αναγνωρισιμότητα που είχε ως Κλερ ωστόσο ποτέ δεν την έφτασε.

claire