The Handmaid’s Tale: το τρέιλερ της δεύτερης σαιζόν - Free Sunday
The Handmaid’s Tale: το τρέιλερ της δεύτερης σαιζόν

The Handmaid’s Tale: το τρέιλερ της δεύτερης σαιζόν

  • TV

 

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Hulu έθεσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του δεύτερου κύκλου του The Handmaid’s Tale ενώ ανακοίνωσε και πότε να προσδοκούμε την άφιξή του και πάλι στην μικρή οθόνη. Η εν λόγω επιτυχημένη δραματική σειρά αναμένεται να επιστρέψει στις 25 Απριλίου του 2018 με ένα διπλό επεισόδιο, και άλλα έντεκα ακόμη να ακολουθούν κάθε Τετάρτη στο Hulu.

Η νέα χρονιά βρίσκει την Offred να προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός της εγκυμοσύνης της, δίνοντας την δική της μάχη για ένα καλύτερο μέλλον όσον αφορά το παιδί που περιμένει, μακρυά από τους δυστοπικούς κινδύνους που ελλοχεύουν στο Gilead. Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Elisabeth Moss και ο Joseph Fiennes. Το cast του σόου συναπαρτίζουν οι: Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle και η Amanda Brugel.

Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται η MGM Television. Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Bruce Miller.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το The Handmaid’s Tale θα επωμιστούν οι Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, και η Ilene Chaiken. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: