Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των OSCAR - Free Sunday
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των OSCAR

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των OSCAR

  • TV

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου με οικοδεσπότη για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Τζίμι Κίμελ. 

Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν στο Los Angeles από τους ηθοποιούς  Τίφανι Χάντις και Άντι Σέρκις από το Samuel Goldwyn Theater της Καλιφόρνια. Η  ταινία The Shape of Water του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψηφιότητες, σε 13 κατηγορίες. 

Το OSCAR Καλύτερης Ταινίας διεκδικούν ταινίες που θα παρακολουθήσουμε το προσεχές διάστημα, αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMAόπως: Darkest Hour και Lady Birdενώ στην ίδια κατηγορία διαγωνίζονται και οι ταινίες: Call Me by Your NameDunkirkPhantom ThreadThePostThe Shape of WaterThree Billboards Outside EbbingMissouriΣτην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας  βλέπουμε να διεκδικούν βραβείο οι  Κρίστοφερ Νόλαν (Dunkirk), Τζόρνταν Πιλ (Get Out), Γκρέτα Γκέργουιγκ (Lady Bird), Πολ Τόμας Άντερσον (Phantom Thread) και Γκιγιέρμοντελ Τόρο (The Shape of Water). 

Η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της μέσα από τα κινηματογραφικά της κανάλια  την ζωντανήαποκλειστική και σε υψηλή ευκρίνειαμετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων OSCAR.