To viral φιλί που συγκινεί - Free Sunday
To viral φιλί που συγκινεί

To viral φιλί που συγκινεί

H Laura Browning Grant, είναι δασκάλα pilates στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο σύζυγός της Jo τον Μάρτιο είχε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον έφερε στα πρόθυρα του θανάτου. Εδώ και λίγο καιρό ο Jon μπορεί και πάλι να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη, να φάει χωρίς σωλήνα, ενώ και ακολουθεί συστηματικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για μπορέσει πάλι να περπατήσει.

Ένα βίντεο από μια τέτοια συνεδρία ανήρτησε η Laura στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκείνη και ο εργοθεραπευτής βοηθούν τον Jo να κάνει τα πρώτα του βήματα. Πάνω στην προσπάθεια το ζευγάρι ανταλλάσει ένα φιλί - πεταχτό μεν αλλά γεμάτο τόσο νόημα και αγάπη.

Αυτή τη στιγμή το βίντεο έχει πάνω από τρία εκατομμύρια views, και πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το σχόλιο τους για το πόσο τους επηρέασε η ιστορία του ζεύγους Grant.

Το φιλί αυτό όμως έχει μεγάλη σημασία γιατί ο Grant από το Μάρτιο είναι σε κώμα μετά από τροχαίο ατύχημα, και «οι πιθανότητες να περπατήσει ή να μιλήσει ήταν ελάχιστες, πόσο μάλλον να σταθεί και να με φιλήσει», όπως δήλωσε η Laura στο Cosmopolitan.

 

Too special not to share... #staystrongjonnygrant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Browning Grant (@laurabpilates) στις

 

?TeaserTuesday?#141 Share your teaser...to be featured next week. #laurabpilates & #teasertuesday All past #teasertuesday can be found at #laurabteasertuesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Browning Grant (@laurabpilates) στις