Η Ευγενία Φακίνου απόψε στον ΙΑΝΟ - Free Sunday
Η Ευγενία Φακίνου απόψε στον ΙΑΝΟ

Η Ευγενία Φακίνου απόψε στον ΙΑΝΟ

Ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με την συγγραφέα Ευγενία Φακίνου, για την τέχνη, την κοινωνία, τη ζωή, με τη συμμετοχή του κοινού.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=uLESDTKhgWI

Είσοδος ελεύθερη.

IANOS | Σταδίου 24, Τ. 210 3217810www.ianos.gr

Λίγα λόγια για τις Συναντήσεις με Συγγραφείς

Στις «Συναντήσεις με συγγραφείς» που φιλοξενούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, ο Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με Έλληνες συγγραφείς για το έργο τους και τη ζωή τους. Μαζί σχολιάζουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας ανιχνεύοντας και αναδεικνύοντας τον άνθρωπο-συγγραφέα.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και όλες μεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr