Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης κοιμίζοντας το παιδί σου! - Free Sunday
Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης κοιμίζοντας το παιδί σου!

Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης κοιμίζοντας το παιδί σου!

Είσαι πολλές ώρες στο σπίτι μαζί με το παιδί και δεν έχεις καθόλου χρόνο για να γυμναστείς; Νιώθεις ότι εξαιτίας αυτού έχει αρχίσει να χαλαρώνει το σώμα σου και να μη χάνεις τα κιλά της εγκυμοσύνης ή, ακόμα χειρότερα, να παίρνεις έξτρα κιλά;

Kentriki Photo

Σου έχω τη λύση! Μπορείς να γυμνάζεσαι ενώ κοιμίζεις το μωρό σου! Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις και θα δεις τα κιλά της εγκυμοσύνης να χάνονται σε χρόνο dt! Εγγύηση!

 Photo2

Καθώς τεντώνεις τα χέρια, κατεβάζεις τη λεκάνη σου πίσω, κάνοντας ημικάθισμα για να μην επιβαρύνεις τα γόνατά σου, και ρίχνεις το βάρος σου στις φτέρνες ούτως ώστε τα γόνατά σου να μην ξεπερνάνε τις μύτες των ποδιών σου. Πάρε εισπνοή.

 Photo3

Φέρε τους αγκώνες σου κοντά στον κορμό τεντώνοντας τα πόδια και σηκώνοντας το βάρος σου στις μύτες των ποδιών, γυμνάζοντας έτσι μηρούς και γάμπες. Εκπνοή. Επανάλαβε 15 φορές.

 Photo4

Αφού επανέλθεις στην πρώτη θέση, σήκωσε το βάρος σου τεντώνοντας τα πόδια και ύστερα σήκωσε προς τα πίσω το ένα πόδι τεντωμένο με σφιχτό καλά τον γλουτό. Εκπνοή στο ανέβασμα και επανάλαβε 15 φορές από το κάθε πόδι.

 Photo5

Αφού επανέλθεις στην πρώτη θέση, σήκωσε το βάρος σου τεντώνοντας τα πόδια και σφίγγοντας καλά τους κοιλιακούς σου και προσπάθησε να φέρεις ψηλά προς το στήθος το ένα γόνατο. Εκπνοή και επανάλαβε 15 φορές από το κάθε πόδι.

 Photo6

Αφού επανέλθεις στην πρώτη θέση και σηκώσεις το βάρος σου τεντώνοντας τα πόδια, φέρε το ένα γόνατο λυγισμένο στο πλάι του κορμού, όσο πιο ψηλά μπορείς, σφίγγοντας πολύ καλά τους πλάγιους κοιλιακούς. Εκπνοή και επανάλαβε 15 φορές από το κάθε πόδι.