Ο Machine Gun Kelly και τα Reebok Classic ταίριαξαν ιδανικά - Free Sunday
Ο Machine Gun Kelly και τα Reebok Classic ταίριαξαν ιδανικά

Ο Machine Gun Kelly και τα Reebok Classic ταίριαξαν ιδανικά

Η Reebok Classic ανακοίνωσε μια καινούρια και μακροχρόνια συνεργασία με τον πολυτάλαντο μουσικό, ηθοποιό, μοντέλο και παραγωγό Machine Gun Kelly(MGK) ο οποίος θα είναι ένα από τα καινούρια πρόσωπα του θα αντιπροσωπεύουν το iconic παπούτσι Club C. Αντλώντας έμπνευση από το προκλητικό στυλ της δεκαετίας του ’90 που ξεχείλιζε από έντονα σχέδια και μοναδικότητα, η νέα “Club C Overbranded” καμπάνια αποπνέει το ίδιο attitude και αυτοπεποίθηση με ένα σύγχρονο τρόπο.

Στη δεκαετία του ’90 το θέμα ήταν να έχεις το δικό σου, προσωπικό στυλ, να παίρνεις ρίσκα και να μην απολογείσαι για αυτό που είσαι -αξίες που ταιριάζουν τόσο με τις ρίζες του Club C όσο και με αυτά που εκφράζει ο Machine Gun Kelly με τη μουσική και το στυλ του. Το Club C, που πρωτοπορεί από το 1985, ξεκίνησε ως παπούτσι για τένις και γρήγορα μετατράπηκε σε ένα από τα πιο καθιερωμένα street style παπούτσια. Ο MGK, αντίστοιχα, έσπασε πολλά φράγματα με την ταυτόχρονη παρουσία του στο χώρο της μουσικής, της μόδας και του κινηματογράφου. Έτσι, ταιριάζει απόλυτα με τη Reebok Classic και ειδικά με το Club C.

«Ήμουν πάντα fan του Club C sneaker γιατί είναι μοναδικό και διαχρονικό» αναφέρει ο Machine Gun Kelly. «Είναι ένα από αυτά τα παπούτσια που είναι πάντα μέσα στη street κουλτούρα -συγκεκριμένα, για περισσότερα από 30 χρόνια. Νομίζω ότι το γεγονός ότι το Club C παραμένει επίκαιρο μέχρι σήμερα λέει πολλά για το brand της Reebok και για την ικανότητα που έχει να καθορίζει τι είναι κλασικό».

2 min

Η φωτογράφηση της καμπάνιας έγινε από τον καταξιωμένο φωτογράφο Atiba Jefferson σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Σικάγο, ως φόρος τιμής στα περίφημα rave parties και στα parties των 90s σε αποθήκες. Η Reebok, ένα από τα πρώτα brands που έκανε φωτογράφηση σε αυτή την αποθήκη, επέλεξε να φωτογραφήσει τον MGK από χαμηλή και δυναμική γωνία, ώστε να αποτυπωθούν οι λεπτομέρειες και ο σχεδιασμός της νέας εμφάνισης του Club C. Επιπλέον εικόνες από τα παρασκήνια, βίντεο και moving content θα συνοδεύσουν αυτές τις λήψεις προκειμένου να τονίσουν το τολμηρό και εκφραστικό μήνυμα της νέας καμπάνιας.

3 min

To Club C Overbranded έχει επαναλαμβανόμενα μοτίβα προκειμένου να εκφράσει την τάση των 90ς για έντονο και υπερβολικό branding. Για το λόγο αυτό έχει το vintage logo της Reebok που επαναλαμβάνεται τόσο στο πίσω μέρος του παπουτσιού όσο και στη μεσαία σόλα.

Το Club C Overbranded pack κυκλοφορεί σε έξι χρωματικούς συνδυασμούς: άσπρο/γκρι, μαύρο/άσπρο, σκούρο γκρι, έντονο κόκκινο, λαμπερό πράσινο, και ολόλευκο. Το βασικό μοντέλο του Club C με το λογότυπο της Reebok παντού, παραπέμπει στην κυρίαρχη τάση του υπερβολικού branding που κυριαρχούσε τη δεκαετία του ‘90. Και οι έξι χρωματικοί συνδυασμοί είναι κατασκευασμένοι από πρώτης ποιότητας δέρμα με EVA μεσαία σόλα σε ένα αεροδυναμικό, «καθαρό» σχέδιο. Το νέο pack περιλαμβάνει επίσης ένα καπέλο σε έντονο μπλε χρώμα και ένα γκρι Graphic Pack φούτερ με φερμουάρ.

4 min

Ο Todd Krinsky, Παγκόσμιος αντιπρόεδρος της Reebok Classic & Entertainment αναφέρει πως «Τα Club C άφηναν πάντα ένα έντονο αποτύπωμα στα streetwear ρούχα χάρη στον ευπροσάρμοστο σχεδιασμό τους που τα κάνει ιδανικά για εμφανίσεις εντός και εκτός γηπέδου». Συνεχίζει λέγοντας ότι «Θεωρήσαμε ότι ήρθε ο καιρός να επαναπροσδιορίσουμε το κλασικό στυλ χρησιμοποιώντας τη δεκαετία του 1990 σαν έμπνευση και αξιοποιώντας τον Machine Gun Kelly και το πολυδιάστατο στυλ του».

5 min

Το Club C Overbranded pack είναι διαθέσιμο online εδώ.