Εσύ πήρες Ροζ Φλαμίνγκο; - Free Sunday
Εσύ πήρες Ροζ Φλαμίνγκο;

Εσύ πήρες Ροζ Φλαμίνγκο;

Είναι το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού: τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο που αρμενίζουν στις θάλασσες κουβαλώντας καλλίγραμμα κορμιά. Αέρινες κοπέλες, με μικροσκοπικά μαγιό, μαζί με το ψάθινο καπέλο τους στη θάλασσα έχουν και το φλαμίνγκο τους.

Πως ξεκίνησαν όλα

Υπεύθυνη για την μανία δίχως άλλο θεωρείται η Τέιλορ Σουίφτ, όταν ανέβηκε σε ένα floatie, σε σχήμα πάπιας, μαζί με τον τότε αγαπημένο της Κάλβιν Χάρις, στην πισίνα του σπιτιού της. Το ενσταντανέ θριάμβευσε στο insta και αντιγράφηκε με μανία. Λέγεται πως όλα οφείλονται σε μια εταιρεία με πισίνες και στους φουσκωτούς κύκνους που έκανε δώρο στους νέους ιδιοκτήτες. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 η εν λόγω εταιρεία αποφάσισε να διακοσμεί κάθε μία πισίνα που παρέδιδε στους περήφανους ιδιοκτήτες με φουσκωτούς κύκνους. Ετσι, σιγά-σιγά κάθε σπίτι στο Χάμπτον που είχε πισίνα, είχε και έναν φουσκωτό κύκνο.

taylor min

 

Πάντως, χωρίς αμφιβολία ήταν η Τέιλορ Σουίφτ εκείνη που του έδωσε το γκλάμορους στοιχείο που χρειαζόταν για να γίνει τάση, το 2015. H Google επιβεβαίωσε ότι μετά την φωτογραφία του ζευγαριού πληκτρολογούσαν όλοι “swan pool toy”. Ένα χρόνο μετά, το 2016 σύμφωνα με τα Google Trends οι αναζητήσεις για “pool float” σημείωσαν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση.

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Πως φτάσαμε στο Ροζ Φλαμίνγκο

Η τάση δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και η εταιρεία Sunnylife πειραματίστηκε σε σχέδια και χρώματα. Η Sunnylife προώθησε τα φουσκωτά στο Amazon και επένδυσε σε συνεργασίες με γνωστά brand, όπως η J. Crew. Ταυτόχρονα, επιδόθηκε σε ένα ξέφρενο ποστάρισμα στο Instagram, στο οποίο ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με ωραία κορίτσια πάνω στα φλαμίνγκος στην πισίνα, για να αποκτήσει σχεδόν αμέσως 90 χιλιάδες ακολούθους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έτσι, στο νεανικό φεστιβάλ του Λος Άντζελες, Coachella, κάθε πιτσιρικάς –και ο Τζον Στάμος- είχε και από ένα, παρά την τσουχτερή τιμή τους, 80-100 ευρώ, ενώ οι πισίνες στα Χάμπτονς δεν έμεινα ποτέ ξανά άδειες.

 

Last one...!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Kruger (@dianekruger) στις

Μεγάλοι οίκοι μόδας, όπως ο Gucci έκαναν trend στη βιομηχανία της μόδας το ροζ πουλί. Μάλιστα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, Αλεσσάντρο Μισέλ, είχε αφιερώσει την φθινοπωρινή καμπάνια του 2016 στο συγκεκριμένο pattern, βάζοντας τα φλαμίνγκο σε ρούχα και αξεσουάρ.

 

That kind of a day #foreveronvacation #calilife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

Η Wall Street Journal όχι μόνο έκανε ένα ξεχωριστό άρθρο για το συγκεκριμένο trend, αλλά μας «προειδοποίησε» πως τα φλαμίνγκος θα είναι παντού αυτό τον Αύγουστο... στα social media, στην ντουλάπα σας, την ταπετσαρία σας και κυρίως... σε θάλασσες και πισίνες. Η Μπέλα Χαντίντ, η Ρις Γουίδερσπουν, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Ριάνα, η Ντιάν Κρούγκερ, η Μάιλι Σάιρους και φυσικά οι αδελφές Καρντάσιαν έχουν από ένα όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους στο Instagram.

 

@cheythom binky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις